Afstuderen

Ga jij (binnenkort) afstuderen voor je bachelor of master? Bekijk dan de interessante mogelijkheden die ALTEN je kan bieden. Om af te studeren heb je een aansprekende én uitdagende opdracht nodig, maar ook de juiste begeleiding en ervaren collega’s om je heen waarop je terug kunt vallen. Dat is wat ALTEN je kan bieden.

Ga je bij ALTEN als afstudeerder aan de slag, dan ontvang je een stagecontract en uiteraard een mooie stagevergoeding. Je kunt deelnemen aan alle activiteiten die binnen ALTEN worden georganiseerd (informele uitjes, kennisavonden, maandmeetings en meer) en je wordt begeleid door een ervaren consultant. Deze consultant heeft wekelijks contact met jou over de voortgang, geeft je tips en ondersteunt je bij het oplossen van problemen. Daarnaast word je begeleid naar het opleveren van je scriptie.

En…ben je geslaagd? Dan maak je ook nog eens kans op een baan bij ALTEN!

Voorbeelden afstudeeropdrachten

Tijdens de sollicitatiegesprekken voor mijn afstudeerstage bij ALTEN, kwam een project dat ik thuis had gemaakt ter sprake, een LED-kubus . Het toeval wilde dat ALTEN zelf ook een LED-kubus heeft, welke …..

“Ik ben met ALTEN in contact gekomen tijdens bedrijvendagen op de Hogeschool Windesheim. Hier stond natuurlijk een team van kantoor Apeldoorn die mij zeer enthousiast vertelde over hun bedrijf. Destijds had ik …..

“Ik ben met ALTEN in contact gekomen doordat ik tijdens de Vision, Robotics & Motion beurs met Business Manager Dave heb gesproken. Na dit gesprek had ik een goed beeld van wat ik kon verwachten van ALTEN en hoe ik mezelf verder kon ontwikkelen binnen ALTEN. Voor mijn afstudeeropdracht moest een….

De unit Mechatronics & Robotics van ALTEN in Eindhoven heeft een intern project lopen voor een demo-opstelling om te gebruiken tijdens beurzen. Het project heet de ‘Optical Vinyl Extractor’ en heeft als doel om muziek van vinylplaten te digitaliseren.