Xander ’s Testimonial

ALTEN Testimonial Xander

Xander werkt sinds vorig jaar bij de unit Digital Enterprise. Deze unit is voor hem een fantastische plek vanwege de leuke collega’s en het uitdagende werk bij klanten. Lees hieronder zijn gehele verhaal.

“ALTEN zorgt voor een passende opdracht binnen jouw kennisgebied. Door de grote organisatie staan er ook altijd collega’s klaar om je verder te helpen met problemen of om even te sparren over nieuwe ontwikkelingen.

Ik heb destijds voor ALTEN gekozen omdat ik graag in de consultancy wil werken. ALTEN bood mij een kantoor dicht bij huis, goede opleidingsmogelijkheden in mijn interessegebied en kennisdeling d.m.v. diverse kennisavonden.

Mijn job biedt veel uitdaging.  Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de herbouw van een bestaande applicatie. De uitdaging daar is voor mij dat ik met ReactJS werk en dat heb ik nog nooit eerder gedaan. Daarnaast is het een uitdaging om het zo op te zetten dat alle data straks goed op orde is om Machine Learning toe te passen op die data. En hopelijk helpen we op die manier de klant om makkelijker en sneller meer leads binnen te halen.”

Naast de Testimonial van Xander nog meer testimonials van onze collega’s lezen? Al de testimonial van onze collega’s vind je hier