Robert’s Testimonial XPERT Sessions

Robert's Xpert session
,

In de Xpert session ‘Software Architectuur’ op 6 oktober a.s. deelt Robert zijn ruim 15 jaar werkervaring die hij in de wereld van Software Architectuur heeft opgedaan: ‘Wanneer hebben we genoeg design gedaan?’. In onderstaande testimonial stelt Robert zichzelf uitgebreider aan je voor en geeft hij meer inzicht in zijn achtergrond: ‘Ik ben Robert van Uden en werk inmiddels meer dan 15 jaar als software architect in de hightech industrie en heb bij bedrijven als Vanderlande, Philips Healthcare en ASML gewerkt. Verder ben ik software architectuur trainer binnen de ALTEN Academy en ben ik trekker van de ALTEN software architectuur intervisiegroep.  

In deze Xpert sessie wil ik mijn ervaringen over het architectuur design proces met jullie delen. Een thema dat me bijzonder interesseert is ‘agile en architectuur’. ‘Wat zijn de factoren die bijdragen aan het realiseren van een effectieve architectuur? En hoe kunnen we dit realiseren in een agile context?’. In deze sessie komen mijn belangrijkste learnings en ervaringen daarover aan bod. De sessie heeft een interactief karakter.’

Ben je na het lezen van Robert’s Testimonial enthousiast geworden over deze XPERT Session Software Architectuur? Wil je kennismaken met de best practices van een ervaren software architect en de mogelijkheid hebben tot het stellen van al jouw vragen? Meld je dan hier aan voor deze Xpert session. In het kader van één van onze kernwaarden, networkers in knowledge, staat kennisdeling bij ALTEN hoog in het vaandel. In een tijd waarin veel op afstand wordt gedaan heeft ALTEN besloten om deze kennisdeling te blijven nastreven, maar in een online vorm. Vanuit deze gedachte zijn onze Xpert Sessions ontstaan. In deze sessies delen onze experts hun vakinhoudelijke kennis in de vorm van webinars, waar ruimte is voor vragen en discussie om zo optimaal van elkaar te kunnen leren. Met deze sessies biedt ALTEN een kennisplatform aan, samengesteld voor en door experts.