Sebastiaan’s Testimonial XPERT Sessions

Testimonial
, ,

Tijdens de XPERT Session ‘Performance Testen’ van 7 oktober neemt Sebastiaan je mee in de wereld van Performance Testen in Agile omgevingen. Hieronder lees je Sebastiaan’s Testimonial. “Mijn naam is Sebastiaan Koot en in 2011 heb ik de overstap gemaakt van ontwikkelaar naar performancetester. Vanaf die periode heb ik mij alleen nog maar beziggehouden met IT-performance omdat ik het een fascinerende wereld vind. De wereld van Performance Testen is breed omdat het van belang is in de hele applicatie ontwikkelcyclus, dus van idee tot productie. Daarnaast is de wereld van Performance  Testen  óók heel diep omdat je alles moet onderzoeken, vanaf het niveau van de eindgebruiker tot in de onderste laag van de hardware. Performance in dit digitale tijdperk is alleen maar belangrijker aan het worden, bijvoorbeeld bij het gebruik van apps of games. Iedereen wil dat zijn telefoon, app, website of digitale dienst goed en snel werkt. Echter, met de komst van agile samenwerkmethoden dreigt performance-expertise in sommige organisaties te worden vergeten, terwijl de behoefte van klanten hieraan niet minder wordt. In de webinar gaan wij jou laten zien hoe je de performance van een website kunt onderzoeken en bepalen waar er het nodige verbeterd kan worden. Ook laten we zien welke plek performance zou kunnen innemen in een agile organisatie. Hou je van techniek, maar wil je ook in contact blijven met mensen en echt iets bijdragen voor de eindgebruikers? Graag laat ik je dan kennis maken met de wereld van performance waarin techniek en mens samenkomen.” Voor meer informatie en om je in te schrijven, klik hier