XPERT Sessions: Performance Testen

okt 07
Performance Testen
Share

In het kader van één van onze kernwaarden, networkers in knowledge, staat kennisdeling bij ALTEN hoog in het vaandel. In een tijd waarin veel op afstand wordt gedaan heeft ALTEN besloten om deze kennisdeling te blijven nastreven, maar in een online vorm. Vanuit deze gedachte zijn onze Xpert Sessions ontstaan. In deze sessies delen onze experts hun vakinhoudelijke kennis in de vorm van webinars, waar ruimte is voor vragen en discussie om zo optimaal van elkaar te kunnen leren. Met deze sessies biedt ALTEN een kennisplatform aan, samengesteld voor en door experts.

Performance Testen

Tijdens deze XPERT Session van 7 oktober nemen Arend Oost en Sebastiaan Koot je mee in de wereld van performance testen in Agile omgevingen. Wat komt er allemaal bij kijken en wat zijn de verschillen én overeenkomsten met traditioneel performance testen? Arend en Sebastiaan delen hun visie, vertellen hun eigen ervaringen en natuurlijk bieden zij de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Ook gaan je hands-on aan de slag met het uitvoeren van een performancetest op een testapplicatie om te onderzoeken of deze onder load nog blijft functioneren. Kortom: een interactieve, informatieve bijeenkomst die je niet mag missen! 

Datum: woensdag 7 oktober 2020
Tijd: 19:00 uur

Voorkennis: om aan dit webinar deel te kunnen nemen is een achtergrond op HBO-niveau met een informatica component noodzakelijk. Het hebben van basiskennis van testen is een pré.
Taal: het webinar wordt in het Nederlands gegeven, maar bevat Engelse slides.

Schrijf je nu in voor de XPERT Session – Performance Testen via onderstaand inschrijfformulier.

Graag tot 7 oktober!

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.