Arend’s Testimonial XPERT Sessions

Testimonial Arend
, ,

Arend heeft al 7 jaar werkervaring in de performance wereld, met deze ervaring zal hij jou tijdens de XPERT Session van 7 oktober meenemen in de wereld van Performance Testen in Agile omgevingen. Hieronder lees je Arend’s Testimonial.

“Ik ben Arend en ben sinds 2013 werkzaam in de performance wereld. In die tijd heb ik als consultant vele performancetesten en onderzoeken gedaan en klanten geholpen de performance van hun applicaties op orde te krijgen. Daarnaast houd ik me de laatste jaren ook bezig met test automatisering. Twee onderwerpen die vanwege de vele raakvlakken goed te combineren zijn. In het webinar Performance Testen (7 oktober 19.00 uur) zoomen we in op performance testen in Agile omgevingen; een onderwerp waar veel organisaties mee worstelen. Er is ruimte voor vragen en discussie en we gaan gezamenlijk onderzoeken of we een website kunnen ‘overbelasten’. We laten jullie graag kennismaken met performancetesten in de praktijk. Graag tot 7 oktober!”

Voor meer informatie en om je in te schrijven, klik hier. Naast Arend’s Testimonial kun je ook de testimonial van zijn collega Sebastiaan lezen.  In het kader van één van onze kernwaarden, networkers in knowledge, staat kennisdeling bij ALTEN hoog in het vaandel. In een tijd waarin veel op afstand wordt gedaan heeft ALTEN besloten om deze kennisdeling te blijven nastreven, maar in een online vorm. Vanuit deze gedachte zijn onze Xpert Sessions ontstaan. In deze sessies delen onze experts hun vakinhoudelijke kennis in de vorm van webinars, waar ruimte is voor vragen en discussie om zo optimaal van elkaar te kunnen leren. Met deze sessies biedt ALTEN een kennisplatform aan, samengesteld voor en door experts.