Berend’s Testimonial XPERT Sessions

Testimonial Berend
, ,

Berend werkt inmiddels al 7 jaar bij ALTEN in Eindhoven. Tijdens de XPERT Session van 8 oktober zal hij dan ook meer vertellen over de nieuwe versie van ROS: ROS2. Hieronder lees je Berend’s Testimonial. 

“Mijn naam is Berend en als robotica consultant bij ALTEN  help ik bedrijven met het ontwikkelen van intelligente robotica systemen. Sinds 2013 heb ik uiteenlopende robots ontwikkeld; van industriële palletising robots tot slimme robots die tomatenplanten kunnen snoeien en zelfs zelfrijdende auto’s.

Sinds 2013 gebruiken we bij ALTEN het Robot Operating System (ROS) om op een snelle manier complexe robots te ontwikkelen. We hebben hier in verschillende projecten veel ervaring mee op gedaan en deze kennis delen we via 3-daagse trainingen en kortere klant-specifiek sessies. Sinds kort is er een nieuwe versie van ROS ontwikkeld: ROS2. Deze nieuwe versie is ontwikkeld met het oog op industriële toepassingen. Ook deze nieuwe versie van ROS wordt nu gebruikt bij de eerste klantprojecten.”

Tijdens de XPERT Session: ROS2 zal hij je meer vertellen over ROS2 en hoe dit in de praktijk toegepast kan worden. Genoeg reden om je in te schrijven, toch? Naast Berend’s Testimonial lees je hier de testimonial van zijn collega Patrick.

In het kader van één van onze kernwaarden, networkers in knowledge, staat kennisdeling bij ALTEN hoog in het vaandel. In een tijd waarin veel op afstand wordt gedaan heeft ALTEN besloten om deze kennisdeling te blijven nastreven, maar in een online vorm. Vanuit deze gedachte zijn onze Xpert Sessions ontstaan. In deze sessies delen onze experts hun vakinhoudelijke kennis in de vorm van webinars, waar ruimte is voor vragen en discussie om zo optimaal van elkaar te kunnen leren. Met deze sessies biedt ALTEN een kennisplatform aan, samengesteld voor en door experts.