Testimonial Joost XPERT Session ‘Design Patterns’

XPERT session
, ,

Op 28 januari 2021 vindt de XPERT Session ‘Design Patterns’ plaats. Om 19.00 uur begint het webinar dat gepresenteerd wordt door Joost Bonnet. Dit is zijn testimonial:

“Ik ben Joost Bonnet, consultant bij ALTEN met zo’n 25 jaar ervaring als ontwikkelaar, technisch projectleider en software architect op technische projecten, veelal in de olie- en gasindustrie. Daarnaast geef ik intern en extern trainingen over object-oriented design en C++. In de XPERT-session ‘Design Patterns’ neem ik je mee op een object-georiënteerde tijdreis van 2021 naar 1994 en terug. In 1994 werd het concept ‘Design patterns’ beschreven in het gelijknamige boek van Erich Gamma e.a., ook wel ‘The Gang of Four’ genoemd. Toen ik destijds dit boek voor het eerst las, veranderde het voorgoed mijn kijk op object-georiënteerd ontwerpen. Deze inzichten pas ik nog steeds regelmatig toe. In de webinar leg ik met behulp van een aantal voorbeelden uit wat design patterns zijn, ik vertel hoe ze zijn ontstaan en we gaan in op de vraag of ze in 2021 nog steeds relevant zijn. We passen de theorie meteen toe in een programmeeroefening.”

Graag tot 28 januari.

Joost Bonnet

Wil je je aanmelden voor deze XPERT sessie? Ga dan naar de website. In het kader van één van onze kernwaarden, networkers in knowledge, staat kennisdeling bij ALTEN hoog in het vaandel. In een tijd waarin veel op afstand wordt gedaan heeft ALTEN besloten om deze kennisdeling te blijven nastreven, maar in een online vorm. Vanuit deze gedachte zijn onze Xpert Sessions ontstaan. In deze sessies delen onze experts hun vakinhoudelijke kennis in de vorm van webinars, waar ruimte is voor vragen en discussie om zo optimaal van elkaar te kunnen leren. Met deze sessies biedt ALTEN een kennisplatform aan, samengesteld voor en door experts.