Tales of Women Engineers: Innovation as a Leitmotif

women

Tales of Women Engineers: Innovation as a Leitmotif

Met trots presenteren wij de 2022 editie van “Tales of Women Engineers”. De ALTEN Group, die zich inzet voor de feminisering van wetenschappelijke en technische gebieden, deelt zakelijke expertise en inspirerende carrières van vrouwen.  Van landbouw tot robotica, ruimtevaart of farmaceutica, de diversiteit van hun getuigenissen benadrukt de opwindende missie van de ingenieur: het bedenken en bouwen van de wereld van morgen.

Wij zijn vooral trots op het verhaal van onze consultant Janneke (consultant Technical Software – Testing), maar lees ook de verhalen van Michelle, Katarzyna, Tuomi, Eléonore, Macarena, Charo en Lucia!

Je kunt het magazine hier lezen. Wil je meer weten over onze engineering jobs? Klik hier