Ralf ’s Testimonial

Ralf Testimonial
28/01/2019

Ralf werkt sinds een aantal maanden bij ALTEN als Technical consultant in Eindhoven. Hieronder lees je Ralf’s verhaal.

“Ik heb bijna een jaar geleden de overstap naar ALTEN gemaakt omdat ik toe was aan iets nieuws. Ik zocht een nieuwe uitdaging en de mogelijkheid om mijzelf te kunnen ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Mijn keuze is destijds op ALTEN gevallen omdat ze me interessante opdrachten konden bieden. Daarnaast vinden ze persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk ook heel belangrijk.”

Dit merk je aan de enorme hoeveelheid trainingen en cursussen die je kan volgen, evenals het grote aanbod aan sociale events die er iedere maand plaatsvinden. Nog voor mijn eerste werkdag heb ik een maandmeeting mogen bijwonen en de gezellige en collegiale sfeer geproefd. Dit sociale karakter zie je ook terug in de begeleiding tijdens opdrachten. Mijn manager bij ALTEN houdt regelmatig contact met me en is geïnteresserd in hoe het gaat bij de klant, maar ook hoe het met mij persoonlijk gaat. Binnenkort heb ik een loopbaangesprek waarin ik kan aangeven in welke richting ik mezelf verder wil ontwikkkelen. Ik kijk er naar uit.”

Naast de Testimonial van Ralf nog meer testimonials van onze collega’s lezen? Al de testimonial van onze collega’s vind je hier.

Share

Dit vind je misschien ook leuk