Werken bij ALTEN

Op het kruispunt van Business en Technologie komen Business Development, Recruitment en Management samen in de rol van Business Manager bij ALTEN. Als Business Manager fungeer jij als een belangrijke schakel tussen onze opdrachtgevers en jouw team van consultants, met kennis als corebusiness.

Je richt je als Business Manager op de volgende onderwerpen:

Business Development

Jouw doel is om een uitdagend klantportfolio te ontwikkelen, zodat jij samen met jouw team van hoogopgeleide consultants de meest uitdagende projecten kunt realiseren. Je vindt het uitdagend om op lange termijn strategische partnerships op te bouwen met opdrachtgevers. Dit doe je door zowel nieuwe contacten met klanten aan te gaan als bestaande relaties te beheren. Het is daarbij van groot belang om je te richten op de uitdagingen van de opdrachtgever en samen op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen.

Recruitment

Als Business Manager werk je nauw samen met het Recruitment team om een interessant netwerk van talent op te bouwen. Je denkt mee op strategisch niveau mee en bent actief betrokken bij de selectie van potentiële collega’s voor jouw team. Je voert sollicitatiegesprekken met kandidaten en weet daarmee jouw team van 15 tot 20 technische professionals samen te stellen.

Management

Om de projecten te kunnen realiseren focus jij je als Business Manager op de begeleiding van jouw team van hoogopgeleide technische consultants die de projecten uitvoeren. Een consultant is een collega die zich graag wil ontwikkelen en ontplooien als technisch professional in een bepaald vakgebied. Samen met een Technisch Manager begeleid jij de Consultants van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je onder andere door voortgangs-en beoordelingsgesprekken, onze interne trainingsacademie en diverse events zoals maandmeetings en kennissessies.

ALTEN is een internationale organisatie. Business Managers volgen kort na hun indiensttreding de internationale AMPLIFY training, waarbij je in een internationaal netwerk uitgebreider kennismaakt met de verschillende aspecten van deze rol. Je ontmoet Business Managers uit andere Europese landen, leert van hun ervaringen en bouwt tevens aan een internationaal netwerk. Één van de voordelen van het werken een internationaal bedrijf als ALTEN.

Technisch Management

Een Technisch Manager richt zich voornamelijk op de strategische (vakinhoudelijke) ontwikkeling van lange termijn doelstellingen, waarbij hij of zij zich richt op de consultants én de opdrachtgevers. Een Technisch Manager heeft ongeveer honderd consultants in het team en is aanwezig bij ieder performancegesprek om de groei en ontwikkeling van de consultant voor het volgende jaar uit te zetten. Alle activiteiten waarbij kennis vergaard of uitgedragen wordt, gaat onder leiding of begeleiding van een Technisch Manager. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van cursussen, coaching, publiceren van artikelen, spreken op congressen of bij onderwijsinstellingen.

Vacatures

68 Job offers

job_assignments
Senior User Experience Consultant
Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
21/02/2024
Fleet Officer
Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
20/02/2024
Experienced Business Manager
Apeldoorn
20/02/2024
IT Support Engineer
Eindhoven
20/02/2024
Legal Counsel
Capelle Aan Den Ijssel
20/02/2024
Talent Development Partner
Eindhoven
20/02/2024
New Business Development Manager
Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
20/02/2024
C# Software Engineer | IT
Amstelveen Capelle Aan Den Ijssel
19/01/2024
Business Manager – IT & Technology
Amstelveen Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
19/01/2024
Industrial Engineer
Eindhoven
18/12/2023
Lead Engineer | Engineering
Eindhoven
18/12/2023
Informatieanalist
Groningen
11/12/2023
Informatieanalist
Eindhoven
08/12/2023
Software Architect | Technical Software
Apeldoorn Eindhoven
07/12/2023
AWS Cloud Engineer | IT
Eindhoven
07/12/2023
C# Software Engineer | IT
Eindhoven
07/12/2023
Test Engineer | Technical Software
Apeldoorn Eindhoven
07/12/2023
Cloud Engineer | IT
Eindhoven Groningen
07/12/2023
Test Engineer | IT
Groningen
07/12/2023
Scrum Master
Eindhoven Groningen
07/12/2023