Werken bij ALTEN

Jouw loopbaan

Kiezen voor ALTEN

Al 30 jaar is ALTEN gestaag gegroeid door trouw te blijven aan haar kernwaarden en dat heeft geleid tot succesvolle resultaten!

Kennis van engineering, de klant én de medewerkers centraal, een bewezen kwaliteitsmanagementsysteem en een cultuur waarin we het beste resultaat willen behalen, heeft ALTEN tot marktleider gemaakt op het gebied van technology consulting & engineering en is één van de belangrijkste spelers in IT services in Europa. We zijn ons ervan bewust dat de mensen die ons merk hebben opgebouwd ons belangrijkste kapitaal zijn. ALTEN biedt young professionals een uitdagende en afwisselende eerste werkervaring, en biedt uiteenlopende kansen voor meer ervaren professionals om hun gespecialiseerde technologische expertise te vergroten en hun project & people management skills te ontwikkelen.

ALTEN is een ideale plek voor slimme ingenieurs om hun verborgen talenten te ontdekken en hun loopbaan in de hightech te versnellen. Jaarlijks hebben honderden consultants bij ALTEN de mogelijkheid om werkzaam te zijn aan uitdagende technische projecten voor onze opdrachtgevers, waarbij je waarde toevoegt aan de meest innovatieve en strategische projecten in de industrie en dienstverlening. Wij zetten ons in voor diversiteit in ons personeelsbestand, informeel en lokaal management, en een bedrijfsbrede performance & coaching cyclus waarin je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

ALTEN is strategisch gevestigd in de buurt van onze opdrachtgevers en universiteiten/hogescholen, waar we jou uitzonderlijke kansen kunnen bieden om werkzaam te zijn in diverse sectoren, functies of regio’s. Onze gezamenlijke cultuur van innovatie en creativiteit biedt een ideale omgeving om jouw eigen ambities en carrièredoelen te bereiken. Ben jij er klaar voor om jouw ambitie bij ALTEN te realiseren?

 

Innovation needs talent!

JOUW LOOPBAANKijk hier voor meer informatie

ALTEN heeft processen ingericht om je vaardigheden en ambities in kaart te brengen om ervoor te zorgen dat de projecten waaraan je werkzaam bent zo goed mogelijk aansluiten op jouw wensen.

De ALTEN Performance & Coaching (P&C) cyclus is gebaseerd op drie soorten gesprekken: je jaarlijkse beoordelingsgesprek, frequente voortgangsgesprekken en een loopbaangesprek.

Dit dynamische carrièremanagement, dat afdelingen en regio’s overstijgt, zorgt voor een constante evolutie, zowel horizontaal als verticaal, van medewerkers in technische en management functies en biedt nieuwe perspectieven voor je professionele ontwikkeling.

We are all committed !