Boost Your Career

Wat is een Boost Your Career gesprek?
Bij een BYC gesprek gaan we door middel van een informatief gesprek dieper in op jouw loopbaan. Hierbij zoomen we specifiek in op je huidige rol, maar kijken we ook naar de stappen die je daarvoor gemaakt hebt en waar je in de toekomst graag heen zou willen. Vervolgens kunnen we op basis van je expertise, vaardigheden en ambities samen gaan ontdekken welke ontwikkeling het beste bij jouw huidige carrière past.

Dus, ben jij iemand die:

  • Op zoek is naar meer uitdaging in je werk?
  • Het gevoel heeft klaar te zijn voor de volgende stap in je carrière?
  • Simpelweg benieuwd is naar wat ALTEN je kan bieden?

Is jouw antwoord op één van deze vragen ja? Lees dan verder!

Hoe kan ALTEN jou verder helpen?
Binnen ALTEN hebben we veel ervaring met het begeleiden van mensen in hun carrière. Iedere consultant bewandelt namelijk een op maat gemaakt carrièrepad waar ze door ALTEN in worden begeleid en gecoacht. Daarnaast spreken we ook doorlopend kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Tijdens sollicitatiegesprekken gaan we ook altijd open het gesprek in, en kijken we breder dan alleen maar de mogelijkheden binnen ALTEN. Door al deze ervaringen met de begeleiding van interne medewerkers en het adviseren van mogelijke kandidaten hebben we veel kennis opgedaan in dit aspect.

Waarom doen wij dit?
Aangezien we vanuit ALTEN ‘Networkers in Knowledge’ zijn, delen we onze expertise op allerlei vlakken graag met anderen – zoals jij.
Uiteraard zullen we je ook meer vertellen over de core business van ALTEN. Wie weet hebben wij wel dé perfecte uitdaging die jij zoekt! De dienstverlening van ALTEN bestaat in de basis uit twee hoofdonderdelen: Technology en IT. Je kunt dus alle kanten op. Het is echter geen sollicitatiegesprek, dus als je interesse meer ligt in een rol buiten ALTEN, bespreken we dit uiteraard ook verder.

Wie kan zich aanmelden?
Deze gesprekken zijn vooral interessant voor mensen met minimaal 2-3 jaar werkervaring die gemotiveerd zijn om zichzelf continu te blijven uitdagen en ontwikkelen en die door willen groeien. Dit kan zijn in de richting van Technology, Mechatronica, Life Sciences IT.   Waar kun je terecht?
Je bent van harte welkom op één van onze kantoren (Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Amstelveen, Apeldoorn of Groningen), maar het gesprek kan digitaal of telefonisch plaatsvinden. De keuze is aan jou.

Deze sessie is geheel vrijblijvend. Heb je interesse in een persoonlijk ‘Boost your Career’ coachingsgesprek? Vul dan snel het onderstaande formulier in om je aan te melden. Wij nemen dan snel contact met je op voor het maken van een afspraak.

Het privacystatement van ALTEN kun je inzien via deze link