Boost your career

Boost your career

  • Ben je op zoek naar meer uitdaging in je werk?
  • Heb je het gevoel klaar te zijn voor een nieuwe stap in je carrière?
  • Ben je benieuwd naar wat ALTEN je kan bieden?

Is jouw antwoord op één van deze vragen ja? Lees dan verder!

Wat bieden wij?
We bieden je een informatief gesprek waarin we dieper ingaan op jouw loopbaan. Hierbij zoomen we specifiek in op je huidige rol, maar kijken we ook naar de stappen die je daarvoor gemaakt hebt en waar je in de toekomst graag heen zou willen. Vervolgens kunnen we op basis van je expertise, vaardigheden en ambities samen gaan ontdekken welke rollen goed bij je passen.

Mocht je dit voor jezelf nog niet geheel duidelijk hebben, dan besteden we daar in het gesprek meer aandacht aan. Uiteraard vertellen we je ook graag meer over de core business van ALTEN. Wie weet hebben wij wel dé perfecte uitdaging voor jou! De dienstverlening van ALTEN bestaat in de basis uit 2 hoofdonderdelen: Technology en IT. Je kunt dus alle kanten op.

Wie kan zich aanmelden?
Deze gesprekken zijn interessant voor mensen met minimaal 2-3 jaar werkervaring die gemotiveerd zijn om zichzelf continu te blijven uitdagen en ontwikkelen en die door willen groeien. Dit kan zijn in de richting van technology (Technical software, test engineering). Of in de richting van IT (Software Developers, Data Engineers en Testers). 

Waar kun je terecht?
Je kunt terecht op één van onze kantoren (Capelle a/d IJssel, Eindhoven, Amstelveen, Apeldoorn of Groningen). Maar het gesprek kan natuurlijk ook altijd digitaal of telefonisch plaatsvinden. De keuze is aan jou.

Deze sessie is geheel vrijblijvend. Heb je interesse in een persoonlijk ‘Boost your Career’ coachingsgesprek?  Vul dan snel het onderstaande formulier in om je aan te melden. Wij nemen dan snel contact met je op voor het maken van een afspraak.

Ik wil graag een 'Boost your career' gesprek inplannen

Het privacystatement van ALTEN kun je inzien via deze link.