ALTEN Delivery Center

Ontzorgd worden bij uw projectuitvoer door werk en verantwoordelijkheid uit te besteden
Heeft u een project en wilt u het liefst dat de projectmatige of technische uitvoer uit handen genomen wordt?  Heeft u een project, maar wilt u niet alle benodigde specialisten in huis halen? Heeft u een project, maar kunt u of wilt u dit niet bij u op locatie uitvoeren? Het ALTEN Delivery Center biedt uitkomst.

Het ALTEN Delivery Center (ADC) is een onderdeel van ALTEN voor het in-house uitvoeren van projecten. Het bestaat uit een vast kernteam van specialisten dat zo is opgezet dat de expertises die nodig zijn, binnen handbereik zijn; engineers, testers en UX-experts; analisten en architecten; projectmanagers en technisch specialisten. Alles in huis voor de volledige applicatie-lifecycle, van ontwerp en planning tot realisatie en beheer. Het ADC heeft ervaring met een breed scala aan type ontwikkelingen: elektronica, robotica, embedded software, scientific software, desktop/mobile/webapplicaties, Cloud infrastructuur, business intelligence.

Het ADC heeft ervaring met een breed scala aan type ontwikkelingen: elektronica, robotica, embedded software, scientific software, desktop/mobile/web applicaties, Cloud infrastructuur, Business Intelligence.

De werkzaamheden worden vanuit zes locaties in Nederland uitgevoerd (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Amstelveen, Apeldoorn, Hengelo en Groningen). Dus ook al is het team buitenshuis, het is nooit ver weg. Heeft u behoefte aan meer of een andere projectbemensing? Nearshoring en offshoring zijn ook mogelijk, want ALTEN opereert wereldwijd met Delivery Centers in tal van landen.

Op welke manieren kan het ALTEN Delivery Center u ontzorgen? We vatten het samen in drie thema’s:

  • Verantwoordelijkheid: Het ALTEN Delivery Center zorgt ervoor dat het project focus heeft, op maat wordt geschaald en dat de juiste expertises ervoor beschikbaar zijn.
  • Flexibele diensten: Agile project, fixed-price project of langdurig uitbesteden van een competentie? Wij kiezen de juiste vorm samen met u.
  • Bewezen projectaanpak: Met een in eerdere projecten bewezen aanpak zorgt het ALTEN Delivery Center voor eenduidigheid in communicatie, rapportage, realisatie, kennisoverdracht en infrastructuur.
Verantwoordelijkheid

Zorgen voor focus, schaal op maat en de juiste expertises
Het ALTEN Delivery Center betrekken bij uw project is een deel van de verantwoordelijkheid beleggen bij ons. Vanuit het ALTEN Delivery Center wordt er zorggedragen voor:

  • Focus
  • Schaalbaarheid
  • Expertise op maat
Flexibele diensten

Agile project, fixed-price project of langdurig uitbesteden van een competentie
Voor een project dat u belegt in het ALTEN Delivery Center, legt u de verantwoordelijkheid bij het ADC neer en nemen wij een verplichting op ons. Waar binnen de consultancy-opdrachten deze verplichting primair kennis inbrengen is, is er bij het ALTEN Delivery Center een prestatie- of resultaatverplichting.

 

 

De diensten die het ALTEN Delivery Center aanbiedt, zijn onder te verdelen in de volgende vormen:

  • Competentie-outsourcing
  • Agile projecten
  • Fixed-price projecten

Welke invulling bij u past, kiest u samen met het ALTEN Delivery Center om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen.

Bewezen projectaanpak

Een bewezen aanpak voor een eenduidige projectvoering
Met een historie aan verschillende projecten heeft het ALTEN Delivery Center een aanpak ontwikkeld waarin de best practices uit de development community en uit onze eigen ervaringen verenigd zijn. De aanpak beslaat de volledige project lifecycle. We passen deze in principe toe op ieder van de projecten in het ADC, zodat we een eenduidige manier van werken hebben. Ter ondersteuning van deze aanpak hebben we de beschikking over een ontwikkel- en bouwinfrastructuur en een set van standaard tools.

 

Referenties

Hier kunt u zien met wie wij reeds een succesvolle samenwerking hebben (gehad).

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen? Vul dan dit formulier in

* Mandatory fields