Podcast Digital Transformation

ALTEN Podcast

Onlangs hebben onze collega’s van de unit Digital Enterprise, Leon Wolters en Hans Beugelink, meegewerkt aan een podcast over het onderwerp ‘De Ontwikkeling van Software ontwikkeling.’

Het interview gaat diep in op wat deze ontwikkelingen vragen van zowel klanten als dienstverleners om een effectieve samenwerking te bewerkstelligen en uitstekende software te ontwikkelen. De klant is hier leidend: de vraag naar meedenken over nieuwe technieken laat ruimte om elkaar aan te vullen, en voorbij de softwareontwikkeling te kijken naar de ontwikkeling van een sterke partnerrelatie, en daarmee de markt tegemoet te treden.

Door de opkomst van o.a. Internet of Things (IoT), Big Data en grote cloudplatforms verandert zowel de rol van de IT-organisatie als van de softwareontwikkelaar. Leon en Hans vertellen hoe hun rol verandert van een meebouwer naar een meedenker. Er wordt ingegaan op hoe bedrijven een sterke partner moeten vinden die mee kan in alle ontwikkelingen, zonder zelf de regie te verliezen. Maar ook wordt benadrukt dat IT écht een strategisch thema is: bijna alles wat een organisatie doet heeft tegenwoordig een technologische component.

Wilt u graag de gehele podcast terug luisteren? De gehele podcast vindt u hier: De ontwikkeling van Softwareontwikkeling.

Bron: https://divetro.nl/de-ontwikkeling-van-softwareontwikkeling/ 

Meer ALTEN nieuws vind je hier