Luc ’s Testimonial

ALTEN Testimonial Luc
,

Twee jaar geleden startte Luc als UX consultant bij ALTEN. Hij had hier de mogelijkheid om ervaring op te doen bij verschillende projecten, exact wat hij zocht.

“Wat mij vooral boeit aan het werken als UX consultant bij ALTEN is dat ik klanten kan helpen om hun eigen behoefte, de behoefte van belanghebbenden en van eindgebruikers beter te begrijpen. ALTEN heeft dan ook nog eens alle kennis in huis om de oplossing volledig te ontwikkelen. Hiermee help ik niet alleen bedrijven met het ontwerpen van de gebruikerservaring, maar kan ik ook samen met mijn collega’s de oplossing gaan ontwikkelen. ALTEN is daarnaast een gezellig en veelzijdig bedrijf. Je kunt hier veel leren van verschillende disciplines en dat vind ik waardevol.

Wat ik ook leuk vind is dat ik met alle partijen in gesprek ben om het beste uit het product te halen. Je werkt uiteindelijk toe naar een oplossing die het beste past bij de eindgebruiker. Daarbij zorg je natuurlijk dat het efficiënt is en past bij de business objectives.”

Wil je naast de testimonial van Luc ook de testimonials van andere collega’s lezen? Deze vind je hier