Joel ’s Testimonial

ALTEN Testimonial Joel

Joël kwam zo’n 5 jaar geleden bij ALTEN in dienst bij de unit Technical Software in Eindhoven. Hij vindt ALTEN een open bedrijf met fijne collega’s dat leuke en leerzame opdrachten biedt.

“ALTEN biedt mij een scala aan interessante bedrijven die ik naar een volgend niveau kan helpen en waarbij ik tegelijkertijd de mogelijkheid krijg om mijzelf persoonlijk te ontwikkelen en mijn carrière te vormen naar mijn wens. Wat mij betreft een formule die erg goed werkt!

De keuze voor ALTEN was voor mij makkelijk, gezien de informele sfeer die bij het eerste contact al duidelijk was. De vrijheid en activiteiten die ALTEN naast het dagelijkse werk biedt maakt het prettig om hier te werken.

Je bent hier geen nummer en je krijgt de mogelijkheid om je eigen carrière te vormen. Je houdt contact met collega’s van alle niveaus voor zowel plezier als vakinhoudelijke diepgang. Zo blijf je betrokken. De mix kun je zelf bepalen, wat veel vrijheid geeft. Voor mij is het altijd een feestje om weer naar het ALTEN kantoor te gaan, zelfs als ik fulltime bij de klant zit.

Wat ik verder leuk vind aan mijn baan zijn de enorme variatie en mogelijkheden. Of ik nu C++ Guru wil worden of juist meer aan de proceskant met meer sociale interactie wil focussen, het is mogelijk. Mocht je nog niet genoeg kennis hebben, dan is er genoeg ruimte voor training. Misschien wel het belangrijkste van mijn baan: ik kan werkelijk een verschil maken bij de klant met de juiste middelen die ik van ALTEN krijg.”

Naast de Testimonial van Joël nog meer testimonials van onze collega’s lezen? Al de testimonial van onze collega’s vind je hier