ALTEN invites!

nov 08
Share

 

ALTEN invites you – om stappen te zetten in je carrière. Meld je nu aan!

Wil je graag doorgroeien tot Software Architect, Product Owner, Scrum master, etc.? Dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om langs te komen om samen met een ervaren Technisch Manager je carrièrepad te verduidelijken. 

Aan het begin van de avond zal een consultant hun eigen carrièrepad binnen ALTEN presenteren. Waar stonden deze consultant toen hij/zij bij ALTEN startte? Waar wilde hij/zij heen, wat waren de opties? En hoe is hij/zij daar nu naartoe op weg, met gebruik van welke middelen?

Daarna zal een workshop plaatsvinden waar een ervaren Technisch Manager samen met jou je persoonlijke loopbaan en werkervaring tot nu toe uit tekent. Op basis daarvan gaan jullie dan kijken waar je heen wilt groeien, en hoe jij dit kunt gaan realiseren.

Na de workshop zal een ALTEN consultant vertellen over het leiding geven aan en coachen van ervaren developers. Als afsluiter zal er een informele borrel zijn om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje, waar we jou graag nog beter leren kennen.

Dankzij je werkervaring weet je waar je nu staat, en door jouw ambities helder te maken kunnen wij samen een pad ernaar toe leggen! Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Als je in de tussentijd vragen hebt, neem dan gerust contact op via sollicitatie@alten.nl

Datum: 8 november

Locatie: Capelle a/d IJssel, Eindhoven of Apeldoorn

Start: 17:30-18:00

Einde: 20:00

 

ALTEN is een toonaangevend bedrijf op het gebied van technische consultancy en engineering, met een wereldwijde aanwezigheid en een sterke focus op innovatie en expertise. We werken aan projecten in diverse sectoren (zoals automotive, healthcare, agricultuur, high-tech, energie, overheden, en meer) vanuit een van onze vijf kantoren, of op locatie bij een van onze klanten. ALTEN is onderdeel van de ALTEN Group, opgericht in 1988 en werkzaam in 30 landen.

De ALTEN Academy is een essentieel onderdeel van de organisatie, en het speelt een cruciale rol in het opleiden en ontwikkelen van talentvolle professionals in de technische en IT-sector. Via de ALTEN Academy bieden we een breed scala aan cursussen en workshops aan, variërend van softwareontwikkeling en embedded systems tot data-analyse en kunstmatige intelligentie. Deze programma’s zijn afgestemd op de behoeften van zowel beginners als ervaren professionals, en ze worden gegeven door deskundige instructeurs met uitgebreide praktijkervaring.

Ben je nieuwsgierig om meer te weten over consultancy? Ben je benieuwd naar onze vacatures? Wil je graag meer weten over onze carrière mogelijkheden? Check al deze informatie via de links.

ALTEN Invites YOU - Sign up here!

Name(Vereist)
What language do you speak best?
Disclaimer(Vereist)
By signing up for this event you give us permission to take photographs and / or videos. You grant full rights to use the images resulting from the photography/video filming, and any reproductions or adaptations of the images for fundraising, publicity or other purposes to help achieve the group's aims.

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.