vacatures ALTEN

Consultancy & Engineering

Consultancy & Engineering

Consultancy & Engineering binnen ALTENKijk hier voor meer informatie

Consultancy & Engineering, wat houdt dit in? ALTEN levert toegevoegde waarde in de vorm van onze (technische) expertise. Deze technische expertise komt vanuit onze mensen: consultants. ALTEN zet haar expertise in, in de vorm van Consultancy: onderzoek en advies, maar ook in de vorm van Engineering: het realiseren van de oplossing.

Onze consultants leveren toegevoegde waarde op verschillende manieren. In de veel gevallen werken zij mee aan een project op locatie van de opdrachtgever. Zij werken bijvoorbeeld als Software Developer, Test Engineer, UX consultant of Project- (team)leider mee in het team van de desbetreffende klant.

Daarnaast voert ALTEN projecten uit in onze inhouse projectorganisatie, het ALTEN Delivery Center (ADC). Bij deze projecten ligt de volledige verantwoordelijkheid bij ALTEN en dat betekent dat we uiteenlopende rollen kunnen aanbieden. Dit biedt interessante kansen voor projectleiders, software developers, data-én software testers.

Soorten klantenKijk hier voor meer informatie

Als consultant werk je aan projecten voor één van onze opdrachtgevers. Dit kan zowel op locatie van onze opdrachtgever zijn als binnen onze in-house projectenorganisatie, het ALTEN Delivery Center (ADC). De hightech, healthcare, semiconductor, agriculture, energie en automotive sector zijn voorbeelden van omgevingen waarin onze klanten zich bevinden. Deze klanten variëren van start-ups, tot MKB’s, tot aan de grote internationale spelers als ASML, Philips en Shell. Bij deze grote bedrijven zijn we preferred of zelfs diamond supplier, dit betekent dat wij als één van de eerste organisaties worden gevraagd om met onze expertise bij te dragen. Doordat de opdrachtgevers van ALTEN zich in uiteenlopende sectoren bevinden én qua omvang sterk kunnen verschillen, kun je bij ALTEN aan de meest uitlopende en uitdagende projecten werken!

ADCKijk hier voor meer informatie

Het ALTEN Delivery Center (ADC) is een onderdeel van ALTEN voor het in-house uitvoeren van projecten. Jij maakt onderdeel uit van een vast kernteam van specialisten dat zo is opgezet dat de expertises die nodig zijn, binnen handbereik zijn; engineers en testers; analisten en architecten; projectmanagers en technisch specialisten. Al deze specialisten zijn ALTEN consultants, die alle kwaliteiten in huis hebben voor de volledige applicatie-lifecycle, van ontwerp en planning tot realisatie en beheer. Het ADC heeft ervaring met een breed scala aan type ontwikkelingen: elektronica, robotica, embedded software, scientific software, desktop/mobile/webapplicaties, Cloud infrastructuur en business intelligence. Check hier de vacature voor werken op ons ADC.