Staff

Werken bij ALTEN

ALTEN Nederland beschikt over een groot backoffice team, dat zorgt voor de dagelijkse ondersteuning op het gebied van Recruitment, Finance, HR, Facilities, Communicatie en IT. De teams bestaan uit vakkundige én gedreven collega’s die veel waarde hechten aan teamverband en een goede sfeer op de afdeling.

Stafafdelingen

Recruitment

Als Corporate Recruiter bij ALTEN ondersteun jij een team van Business Managers bij het invullen van de openstaande vacatures. Je richt je hierbij op de werving van hoger opgeleide professionals die binnen onze organisatie in dienst treden.

Naast het operationele deel, ben je nauw betrokken bij alle overige recruitment gerelateerde aspecten. Hierbij kun je denken aan de organisatie van beurzen, events, open avonden, maar ook aan het onderhouden van contacten met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen. Kortom, de rol van Corporate Recruiter bij ALTEN bevat diverse uitdagende en afwisselende componenten!

Finance

Het Finance team speelt een belangrijke rol in het verantwoorden en controleren van de financiële processen en resultaten van onze organisatie. Het team dat bestaat uit Controllers, Accountants en Office Managers is werkzaam vanuit drie van onze kantoren in Nederland. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het verwerken van facturen, het maken van financiële rapportages en het bewaken van de administratieve processen.

 

HR

Het HR-team van ALTEN Nederland opereert vanuit de vijf locaties en bestaat uit 9 medewerkers. Het team zorgt voor een complete en up-to-date personeelsadministratie. Hierbij heeft ieder teamgenoot een focusgebied. Hierbij kun je denken aan specialisatie in ziekteverzuim, wagenparkbeheer, pensioencontracten en regelingen voor expats en internationale contracten.

Communicatie

De afdeling Communicatie binnen ALTEN richt zich zowel op interne communicatie voor alle onze medewerkers, maar ook arbeidsmarktcommunicatie en marketing (richting in onze klanten). Het team is verantwoordelijk voor het produceren van content, die je op onze website en social media kunt terugvinden. Daarnaast organiseren zij events, zoals ons Test of Innovatie seminar voor klanten en round tables, naast diverse soorten events voor kandidaten (van vakinhoudelijke sessies tot open avonden). Kortom, de activiteiten van de afdeling Communicatie zijn zeer divers en uitdagend!

Facilities

Het team van Facilities biedt ondersteuning op uiteenlopende vlakken binnen ALTEN. Uiteraard zijn zij verantwoordelijk voor het gebouwbeheer, de inrichting en alle bijkomende voorzieningen. Alle kantoren van ALTEN hebben dezelfde uitstraling en zijn voorzien van alle comfort om zo prettig mogelijk te kunnen werken vanuit één van onze kantoren. Daarnaast coördineren zij events, catering en de receptie.

 

IT

Onze afdeling IT is verantwoordelijk voor de IT infrastructuur van ALTEN, de bijbehorende hardware, security en helpdesk ter ondersteuning van onze collega’s.

Vacatures

68 Job offers

Job assignments
Senior User Experience Consultant
Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
21/02/2024
Fleet Officer
Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
20/02/2024
Experienced Business Manager
Apeldoorn
20/02/2024
IT Support Engineer
Eindhoven
20/02/2024
Legal Counsel
Capelle Aan Den Ijssel
20/02/2024
Talent Development Partner
Eindhoven
20/02/2024
New Business Development Manager
Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
20/02/2024
C# Software Engineer | IT
Amstelveen Capelle Aan Den Ijssel
19/01/2024
Business Manager – IT & Technology
Amstelveen Capelle Aan Den Ijssel Eindhoven
19/01/2024
Industrial Engineer
Eindhoven
18/12/2023
Lead Engineer | Engineering
Eindhoven
18/12/2023
Informatieanalist
Groningen
11/12/2023
Informatieanalist
Eindhoven
08/12/2023
Software Architect | Technical Software
Apeldoorn Eindhoven
07/12/2023
AWS Cloud Engineer | IT
Eindhoven
07/12/2023
C# Software Engineer | IT
Eindhoven
07/12/2023
Test Engineer | Technical Software
Apeldoorn Eindhoven
07/12/2023
Cloud Engineer | IT
Eindhoven Groningen
07/12/2023
Test Engineer | IT
Groningen
07/12/2023
Scrum Master
Eindhoven Groningen
07/12/2023