Samenwerking ALTEN en Flexigo

Samenwerkingsverband
22/02/2021

Onlangs is ALTEN een samenwerkingsverband aangegaan met netwerkorganisatie Flexigo. Na een eerdere succesvolle samenwerking is besloten om de krachten verder te bundelen. ALTEN en Flexigo hebben gezamenlijk een uitgebreide propositie ontwikkeld ten behoeve van de energiemarkt met kennis van marktprocessen, systemen en technieken.

Qua ervaring, kennis en netwerk dekken zij gezamenlijk zo’n 80% van alle marktpartijen af. Denk hierbij aan o.a. regionale netbeheerders, centrale regie organisaties en energieleveranciers. Vanuit deze propositie leveren zij een waardevolle bijdrage op het gebied van business consultancy, (geautomatiseerd) softwaretesten, projectmanagement en data & analytics.

ALTEN biedt al meer dan 30 jaar specialistische dienstverlening aan op o.a. het gebied van High-Tech, Data & Analytics, Software & Cloud engineering en Test(automation). Flexigo is een netwerkorganisatie met zelfstandige Business- en IT-consultants die grotendeels actief zijn in de Energiesector.

Mischa Maliepaard, directeur Flexigo zegt over deze samenwerking: “Allereerst is het leuk om samen met ALTEN de passie te delen voor de energiemarkt en in het bijzonder de energietransitie. De start van onze samenwerking gaat al een tijd terug en het was voor ons logisch om met elkaar de volgende stap te zetten in wat wij noemen ‘Samen ondernemen’. Naar onze klanten verwachten we vanuit deze samenwerking nog vaker een match te maken tussen vraag en aanbod. Daarnaast streven we als netwerkorganisatie naar een mooi aanbod van warme aanvragen. Vanuit deze samenwerking hebben we nog meer te bieden aan onze mensen.”

Wouter de Groot, divisiedirecteur ALTEN, vult aan: “We zijn trots op deze intensieve samenwerking; twee partijen die samen een sterke propositie aanbieden gericht op de energiemarkt. Flexigo biedt flexibiliteit met hun solide netwerk van ervaren zelfstandige specialisten in de energiemarkt met bewezen track record. Als ALTEN alloceren we op onze projecten en bij de klanten normaal gesproken voornamelijk hoogwaardige professionals die ALTEN zelf in dienst heeft. Door de samenwerking met Flexigo en hun sterke netwerk van zelfstandigen, kunnen we een bijzonder waardevolle aanvulling bieden op onze eigen dienstverlening, competenties en specialismen. We versterken elkaar in klanten, resources en (gezamenlijke) proposities.”

 

Wil je weten met wie ALTEN nog meer een samenwerkingsverband heeft, klik hier.
Meer weten over Flexigo? Klik hier.

Share

Dit vind je misschien ook leuk