Uitbreiding Gold Partnership Microsoft

Gold Partnerships Microsoft
,

Op 1 januari 2021 is het GOLD Partnership tussen ALTEN en Microsoft wederom verlengd én uitgebreid. Vanaf dit jaar is ALTEN Gold Partner op het gebied van Cloud Platform, Data Platform, Data Analytics, Application Development en Application Integration. Het Gold Partnership vormt de basis voor een succesvolle samenwerking met Microsoft.

ALTEN is al sinds 2016 gericht op Azure cloud technology. Intensief trainen van medewerkers en smanewerken met Microsoft is essentieel om bij te blijven in het vakgebied en cloud technologie succesvol in te zetten bij onze klanten. De 5 Gold Partnerships zijn het resultaat van deze inspanning en weerspiegelen onze ambities in de IT markt.

Het Partnership met Microsoft wordt verder vorm gegeven door ons Cloud Solution Providerschap en diverse proposities op het gebied van Data platformen en IoT. Hiermee kunnen we snel data platform omgevingen beschikbaar maken voor onze klanten en deze beheren. De focus van onze klanten ligt daarmee op het gebruik van data in plaats van het verzamelen van al deze data.

Robert Allewijn (Technisch Manager) zegt hierover: “De Gold Partnerships zijn het resultaat van de inspanning van veel collega’s om bij te blijven op ons vakgebied, hier examens voor te doen en deze kennis in te zetten op projecten voor onze klanten. Onze consultants weten hoe je de nieuwste Microsoft technologieën kunt implementeren. Zo kunnen we nieuwe stappen blijven zetten voor onze klanten en onze samenwerking met Microsoft versterken.”

Meer weten over wat doen op het gebied van Microsoft en andere partnerships, klik hier. Meer nieuwsberichten lees je hier.