Lex’s Testimonial

25/06/2019

Lex is al sinds oktober 2015 werkzaam bij ALTEN in de unit BI&Analytics. Hij vond vooral de leuke nieuwe collega’s aanleiding om in dienst te komen. Maar, natuurlijk is de inhoud van het werk ook belangrijk voor hem. 

“Ik heb ervaren dat ALTEN in de afgelopen jaren alle veranderingen in het BI vakgebied met enthousiasme en ambitie heeft vastgepakt. Hierbij zijn o.a. competenties op het gebied van dataplatformen, digitale transformatie, IoT en data science verder uitgewerkt. We hebben met z’n allen een heldere visie en kunnen zo toonaangevende expertise in de markt zetten. Deze nieuwe data-gedreven wereld, gecombineerd met de reeds aanwezige kennis van Mechatronics, Robotica en Technical software, maakt dat ALTEN m.i. een unieke dynamiek in huis heeft!

Ik heb hier de mogelijkheid om me maximaal te ontwikkelen. Een divers klantenportfolio maakt dat je op elke denkbare manier met data bezig kan zijn. Ook zijn er altijd collega’s bezig met relevante kennisgroepen en trainingen, wat leren laagdrempelig maakt.

Zo ontwikkel ik bij mijn huidige opdracht bij de Belastingdienst complexe datalogistiek t.b.v. analytische modellen die een directe impact hebben op ons allemaal. Verder werk ik met data die snel tot de verbeelding spreekt. Deze combinatie maakt het werk voor mij heel interessant.”

Ben je ook geïnteresseerd om als Business Intelligence consultant aan de slag te gaan bij ALTEN? Check dan onze vacatures!

Share