Roeslan’s Testimonial

ALTEN Testimonial Roeslan
06/06/2019

Roeslan is sinds 3 jaar actief als Business Intelligence consultant bij ALTEN in Capelle aan den IJssel.

“Na mijn studie Bedrijfseconomie, heb ik er bewust voor gekozen om de BI-wereld in te stappen. Ik had uiteraard affiniteit met IT, maar mijn technische kennis kon beter. Bij ALTEN kon ik diverse trainingen volgen om mijn technische skills te verbeteren. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke richting je op wilt, of welke trainingen je noodzakelijk vindt voor je ontwikkeling.

Ik ben heel tevreden met mijn keus voor ALTEN, want hier ben je geen nummertje. Je kunt rekenen op persoonlijk advies en begeleiding van je manager m.b.t. jouw ontwikkeling. Naast de vele trainingen die je kunt volgen, zijn er ook verschillende kennisgroepen. Dit zijn groepjes gelijkgestemde collega’s die interesse hebben in een bepaald onderwerp en hun kennis willen delen met anderen. Tenslotte, verzorgt ALTEN jaarlijks een uitstapje om je collega’s beter te leren kennen en samen iets leuks te doen.

Op dit moment zit ik op een opdracht als ETL-ontwikkelaar bij een nutsbedrijf. We proberen hier de informatiebehoefte van de klant duidelijk in beeld te brengen en de nodige processen te implementeren om aan de informatiebehoefte te kunnen voldoen. Hierbij gebruiken we nieuwe technieken en tools, om de klant zo goed mogelijk te helpen.”

Ben je ook geïnteresseerd om als Business Intelligence consultant aan de slag te gaan bij ALTEN? Check dan onze vacatures!

Share