Sunny’s Testimonial

ALTEN Testimonial Sunny
19/04/2019

Sunny werkt sinds 2 jaar bij ALTEN voor de unit Technical Software in Capelle a/d IJssel als Scientific Software Developer en Technical consultant. 

“Tijdens mijn studie Technische Stromingsleer heb ik mij gespecialiseerd in ‘Computational Fluid Dynamics’. Hierdoor had ik als student al aardig wat ervaring opgedaan met het schrijven van technische software. Ik wilde mijzelf graag veder ontwikkelen op dit vlak en de stap maken van ‘academisch programmeren’ naar professioneel software ontwikkelen. Uiteraard zonder het contact met de techniek te verliezen. ALTEN was hiervoor de perfecte match. De vele trainingen die ik kan volgen, de connecties bij grote technische bedrijven en het kunnen bespreken en plannen van mijn toekomstplannen zijn enkele punten waardoor ik blij ben dat ik voor ALTEN gekozen heb.

Behalve de vele trainingen die ALTEN aanbiedt, organiseren ze ook regelmatig informele activiteiten. Naast de maandelijkse meeting waar je gezellig een hapje en een drankje kan doen met je collega’s, worden er ook regelmatig activiteiten, zoals bowlen, (ice-)karten en een mini food-truck festival georganiseerd. Een leuke manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Voor mijn huidige opdracht werk ik bij een klant die simulatie software ontwikkelt voor fabrikanten van autonome auto’s. Het leuke aan deze opdracht is dat ik dagelijks bezig ben met de nieuwste technieken in dit vakgebied. We hanteren de nieuwste software standaarden en werken via het Scrum-principe. Alhoewel ik er als (externe) consultant aan de slag ben, blijkt dat nergens uit. Ik zit in een hecht team, heb gezellige collega’s en heb gevoel dat ik echt mijn stempel op het product kan drukken. Al bij al een goede omgeving waarin ik mijzelf als professional door kan ontwikkelen.”

Share