Stef’s Testimonial

ALTEN Testimonial Stef
14/03/2019

Stef werkt sinds 1 maart 2016 bij ALTEN. Hij is Technical consultant in Apeldoorn.

“Ik heb destijds voor ALTEN gekozen omdat ik zocht naar meer diverse, uitdagende opdrachten bij klanten. In de gesprekken die ik heb gevoerd viel direct de open bedrijfscultuur op en het feit dat de medewerkers centraal staan. Ik krijg hier kansen om mijzelf te ontwikkelen in meerdere opzichten. Als je dieper in de techniek wilt duiken, dan kun je hierin groeien en word je daarbij goed ondersteund. Maar ook als je eens wilt proeven aan een andere rol, dan zijn daarvoor meerdere mogelijkheden.

Er worden diverse trainingen gegeven die je in- of extern kunt volgen. Een leuk voorbeeld is dat er een introductiecursus ‘Project Leider’ wordt gegeven, zodat je meer begrip krijgt voor de rol en tegelijkertijd kunt aftasten of het wat voor je is. Daarnaast heeft ALTEN veel klanten. Grote klanten met uitdagende opdrachten, maar ook juist de kleine klanten waardoor je kennis maakt met heel andere kanten van het werkgebied.

Momenteel werk ik met een aantal collega’s samen voor een Duitse klant en hun ontwikkelteam aan een tweetal, door onze klant zelf ontwikkelde, producten. De ene is een computer board waarop we embedded Linux hebben draaien met QT. Hierbij is de grootste uitdaging om de gevraagde prestaties op het gebied van performance, levensduur, temperatuur en stabiliteit in balans te houden. Daarnaast ontwikkelen we software voor een Input/Output module die diverse actuatoren aanstuurt en sensoren inleest om daarmee het systeem zo nauwkeurig mogelijk aan te sturen. Het samenwerken met het ontwikkelteam van de klant geeft een leuke dynamiek en veel leuke inzichten.”

Share