Partnership Uitbreiding Microsoft Gold

Partnership
17/01/2019

ALTEN Microsoft Gold partnership uitgebreid
Op 1 januari 2019 is het GOLD partnership tussen ALTEN en Microsoft uitgebreid. ALTEN was al Microsoft gold partner op het gebied van Cloud Platform en Data Platform, maar nu ook voor Data Analytics en Application Development. Een verdubbeling van het aantal competenties dus. En daar zijn we trots op!

De uitbreiding is tot stand gekomen door het aantal gecertificeerde collega’s dat ALTEN heeft. Zij hebben zich ingezet om certificaten te behalen voor C#, Data science, IoT en Data platform technieken.

Uitbreiding van dit partnership benadrukt onze goede relatie met Microsoft. We hebben ambitieuze plannen voor 2019 ten aanzien van Digitale Transformatie, Internet of Things en Advanced Analytics.

 

Wil u meer ALTEN nieuws lezen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina. 

Share

Dit vind je misschien ook leuk