Christiaan’s Testimonial

Het Business Intelligence team is sinds februari jl. een teamlid rijker geworden door de komst van Christiaan. “ALTEN heeft opdrachten bij zeer interessante klanten uit verschillende sectoren waar je met de nieuwste technologieën aan de slag kunt gaan met gedreven collega’s”, volgens Christiaan.

“Ik heb voor ALTEN gekozen omdat ALTEN je de ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen. Zo zijn er kennisavonden waarin toepassingen van nieuwe technologieën of methoden worden besproken.

Waar ik langzamerhand achter kom is dat ik mijzelf graag bemoei met van alles en nog wat. Vandaar dat ik voor Technische Bedrijfskunde heb gekozen, destijds. Ik heb namelijk een vrij breed interessegebied. Tijdens mijn studie ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met data. Toen ik daarna ging werken als BI-consultant heb ik een basis gelegd, waarna ik mij verder wilde verbreden in het BI-vakgebied. Ik wilde graag bij een bedrijf werken dat vooraan staat als het om nieuwe ontwikkelingen rondom BI gaat. Maar wat voor mij nog belangrijker is, is het contact met klanten en iets ontwikkelen waar een bedrijf mee vooruit kan. Nu zit ik op een opdracht bij de Provincie. Dit is een unieke situatie waar nagenoeg alles mogelijk is en waar ik samenwerk met collega’s die hun vakgebied zeer goed verstaan. Ik heb op dit moment alle ruimte en mogelijkheden om ook mijzelf te ontwikkelen.”

Caspar’s Testimonial

Caspar maakt sinds een jaar onderdeel uit van het Mechatronica team van ALTEN. Hij beschrijft drie redenen waarom hij voor [...]