Caspar’s Testimonial

Caspar maakt sinds een jaar onderdeel uit van het Mechatronica team van ALTEN. Hij beschrijft drie redenen waarom hij voor ALTEN heeft gekozen.

“Werken bij ALTEN voelt daadwerkelijk als werken met team ALTEN, ook al ben je een flink deel van je tijd werkzaam op de locatie van de klant. Je blijft elkaar tegenkomen op maandmeetings, kennis- en speelavonden, enz. Dat zorgt ervoor dat het altijd weer een beetje thuiskomen is als je weer bij ALTEN op kantoor komt!

Bij ALTEN meten ze met een menselijke maat: als nieuwe consultant ben ik uitvoerig begeleid bij mijn eerste grote opdracht en heb ik elke maand een goed gesprek met mijn Business Manager. Dit is deels om ervoor te zorgen dat we op de hoogte blijven van wat er bij klant speelt. Maar zeker zo belangrijk is het dat je als consultant goed op je plek zit.

Ik heb bij ALTEN de kans gekregen om diverse trainingen te volgen, zoals C++, een LabView en een Scrum/Agile training. Dit is niet alleen goed voor je zelfontwikkeling en voor het vergroten van je kennis; je kunt zo’n training ook meteen toepassen bij de klant. Zo laat ALTEN zien dat ze je als consultant serieus nemen en dat ze bereid zijn om in je te investeren onder andere via de ALTEN Academy.”

Christiaan’s Testimonial

Het Business Intelligence team is sinds februari jl. een teamlid rijker geworden door de komst van Christiaan. “ALTEN heeft opdrachten bij [...]