Accelerate

Geef een boost aan je carrière met het ALTEN Accelerate Programma. Dit programma is ontwikkeld voor Nederlandstalige software engineers die al enige jaren ervaring hebben en toe zijn aan een volgende stap. Heb jij de ambitie om door te groeien richting software architect projectleider ?

Het ALTEN Accelerate Program is specifiek samengesteld voor ervaren software engineers met drie tot vijf jaar ervaring die vloeiend Nederlands spreken. In een periode van één tot drie jaar volg je, in een tempo dat bij jou past, het Accelerate Program en doe je tegelijkertijd relevante ervaring op in onze innovatieve projecten in de hightechindustrie. Daarnaast …

  • … speel je een belangrijke rol in het coachen en begeleiden van jonge collega-engineers en afstudeerders.
  • … dagen wij je uit om je verder te ontwikkelen op andere vlakken. Bijvoorbeeld door het geven van gastcolleges, te spreken op conferenties, een kennisavond te organiseren en te begeleiden, en een vakinhoudelijk artikel te schrijven.
  • … word je tijdens het gehele programma begeleid door een ervaren coach, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Om je een indruk te geven van het volledige Accelerate Program hebben wij deze samengevat in onderstaand overzicht:

Om in aanmerking te komen voor het ALTEN Accelerate Program doorloop je een selectieprocedure. Hierin is uiteraard de technische bagage die je meeneemt belangrijk, maar we letten vooral op de potentie die je hebt én de drive die je laat zien om er samen een succes van te maken. Het verloop van het programma heb jij in handen: je voorkennis en inzet bepalen de snelheid waarmee je het doorloopt en welke onderwerpen de meeste inspanning en coaching krijgen. Wat dit voor jou precies betekent, bespreken we graag met je.

Daag ons uit je de kans te geven! Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie.

Accelerate programma

Naar welke rol wil jij doorgroeien?