ALTEN_accelerate

Accelerate

Ben jij al enkele jaren werkzaam als software engineer en ben je toe aan een volgende stap? Heb jij de ambitie én potentie om door te groeien richting software architect of projectleider? Dan is het ALTEN Accelerate program ideaal om deze ambitie te realiseren!

Het ALTEN Accelerate program is specifiek samengesteld voor ervaren software engineers die beschikken over 3-5 jaar ervaring. Gedurende drie jaar volg je het Accelerate program en doe je tegelijkertijd relevante ervaring op via één van onze innovatieve projecten. Tevens speel jij een belangrijke rol in het coachen en begeleiden van jonge collega engineers en/of afstudeerders. We dagen je uit om je verder te ontwikkelen op andere vlakken. Bijvoorbeeld door het geven van gastcollege(s), te spreken op conferenties, een kennisavond te organiseren/begeleiden of een vakinhoudelijk artikel te schrijven. Je wordt tijdens het gehele programma begeleid door een ervaren coach, hierdoor kan jij je optimaal ontwikkelen naar jouw nieuwe rol. Om je een indruk te geven van het volledige Accelerate Program hebben wij deze overzichtelijk samengevat in onderstaand overzicht:

Om in aanmerking te komen voor het ALTEN Accelerate Program doorloop je een selectieprocedure. Hierin is uiteraard de technische bagage die je meeneemt belangrijk. Maar we letten vooral ook op de potentie die je hebt én de drive die je laat zien om het waar te maken. Daag ons uit je de kans te geven! Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie.

Accelerate programma

Naar welke rol wil jij doorgroeien?