Marthélise’s Testimonial

03/06/2019

Marthélise is in oktober 2012 gestart bij ALTEN als Business Intelligence consultant en werkt hier dus al bijna 7 jaar met veel plezier. 

“Na mijn studie Cognitieve Kunstmatige Intelligentie ben ik per toeval het Business Intelligence vak ingerold, om niet meer te vertrekken. De connectie leggen tussen business en IT om de data van een bedrijf in volle kracht te benutten, dat is waar ik energie van krijg. Ook vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met collega’s, bijvoorbeeld door junioren op te leiden. En dat is iets waar bij een groeiende BI unit zoals bij ALTEN alle ruimte voor is. Destijds koos ik voor ALTEN juist voor de kleinschaligheid, nu geeft de groei en de veranderende dynamiek die dat met zich meebrengt juist die inspirerende uitdaging.

Op dit moment werk ik als projectleider en analist mee aan de upgrade van de datawarehouse omgeving bij een van onze klanten in de financiële sector. Deze omgeving hebben we een aantal jaar geleden gerealiseerd en deze was toe aan een nieuwere versie van de software. Hoe leuk is het om een systeem, waar je zelf aan meegewerkt hebt, weer toekomstproof te mogen maken! Deze kans grijpen we ook direct aan om de klant nog meer waarde uit zijn BI omgeving te laten halen door nieuwe technieken toe te passen, en met de nieuwste tools de business zelf met de data aan de slag te laten gaan.”

Share