Reinier ’s Testimonial

ALTEN Testimonial Reinier

Reinier werkt inmiddels zes jaar met veel plezier bij ALTEN. Hij is Software Engineer voor onze vestiging in Apeldoorn. Hij heeft Elektrotechniek gestudeerd, maar heeft op een gegeven moment toch een switch gemaakt en gekozen voor Software Engineering. 

“Na mijn studie Elektrotechniek ben ik aan de slag gegaan bij een kleine startup en heb vervolgens bij een ander bedrijf als enige software engineer op een ontwikkelafdeling gezeten. In deze periode verschoof mijn interesse steeds meer van de elektronica naar de software. Echter het ontbrak me aan collega’s om mee te sparren en mogelijkheden om mij het vakmanschap van software engineering eigen te maken. Bij ALTEN vond ik een leuke club professionals waar ik na zes jaar nog steeds enorm veel van leer en waar ik veel plezier mee kan hebben.

Wat ik zo bijzonder vind aan ALTEN is de aandacht en betrokkenheid bij jou als persoon. Er wordt veel moeite gedaan om een opdracht te vinden die bij je skills en persoonlijkheid aansluit. En je wordt voortdurend gestimuleerd in je persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch, organisatorisch als sociaal vlak. Naast de opdracht bij de klant zijn er binnen ALTEN altijd mogelijkheden om jezelf te verbreden en je ambities verder vorm te geven. De zorg waarmee de collega’s op leuke en ook leerzame manieren bij elkaar worden gebracht maakt dat, ook als je de meeste tijd bij de klant doorbrengt, ALTEN als een echt thuis blijft voelen.

Ik zit inmiddels al langere tijd bij een klant die een turbulente periode van digitale transformatie doormaakt. Hoewel ik vanuit mijn expertise heel goed de klantwens kan ondersteunen, is het ook een uitdaging om kansen in de organisatie te spotten en te benutten waar de klant zich nog niet bewust van was. Ik word hierbij ondersteund door een hecht team van Business Managers, Technisch Managers en mede-consultants. De opdracht biedt hierdoor genoeg technische diepgang, maar word ik ook uitgedaagd om me te verbreden in mijn soft skills.”

Reinier

Naast de testimonial van Reinier ook de testimonials van andere collega’s lezen? Deze vind je hier