Sven-Erik’s Testimonial

ALTEN Testimonial Sven

“Mijn eerste kennismaking met ALTEN vond plaats toen ik nog druk bezig was met mijn opleiding Informatica. De toenmalige recruiter stuurde mij geregeld uitnodigingen voor leuke events bij mij in de buurt. Hoewel ik na mijn afstuderen eerst vier jaar als engineer heb gewerkt voor een bedrijf dat cross platform mobiele applicaties ontwikkelde, ben ik toch altijd in contact gebleven met ALTEN. Toen ik ruim drie jaar geleden via een oud-collega hoorde over een rol als Business Manager was het contact dan ook snel gelegd. Door de informele sfeer, de mogelijkheden en kansen die de rol mij boden en het prettige sollicitatieproces, werd het voor mij al snel duidelijk dat ALTEN de volgende stap ging zijn. Ik begon als Business Manager voor ons kantoor in Apeldoorn, een zeer afwisselende functie waarbij ik mijn technische bagage zeker goed kon gebruiken.

Nu, na drie jaar als Business Manager gewerkt te hebben, voelde ik mij toch steeds maar weer aangetrokken tot het zelf bezig zijn in de techniek. Ik heb afgelopen oktober dan ook besloten het engineeren weer op te pakken. Deze mogelijkheid is voor mij de reden waarom ik ALTEN aanraad als werkgever. Er is ruimte om zelf je carrièrerichting te bepalen en er liggen veel kansen voor het oprapen. Zo ben ik sinds kort aangesloten bij het Quality Assurance team en geef ik bijvoorbeeld een interne training voor nieuwe collega’s.

Na mijn switch naar een rol als Software Engineer kwam er ook al snel een leuk project waarin ik mij weer volledig op de techniek kon storten. Als Android ontwikkelaar werk ik bij een van onze klanten aan de eerste uitgebrachte versie van een app die het mogelijk maakt om een slimme thermostaat aan te sturen en om informatie over je stookverbruik in te zien. Het is een uitdagend project waarin ik mijn ervaring als engineer en mijn ervaring als manager kan combineren om een mooi product voor onze klant te ontwikkelen!”

Sven-Erik

Naar de testimonial van Sven-Erik ook andere testimonials lezen? Deze vind je hier