ISTQB (Advanced) Test Automation Engineer

ISTQB training (Advanced) Test Automation Engineer is voor professionals met

ruime ervaring in het testen in het algemeen en met specifieke kennis van/of diepgaande interesse in, test automatisering. Een Test Automation Engineer is niet alleen in staat om een geautomatiseerde test oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden, maar heeft voldoende kennis en ervaring om organisaties en/of projecten te helpen de juiste richting daarin te bepalen. Deze cursus geeft daarom aandacht aan zowel theorie als praktijk. Zo komen onder andere de architectuur van de test automatiseringsoplossing als ook de praktijk van invoering en het converteren van handmatige testen aan de orde.

Deze training behandelt in 3 dagen de volgende onderwerpen:
1. Test Automation
2. Preparing for test Automation
3. The Generic Test Automation Architecture
4. Deployment Risks and Contingencies
5. Test Automation Reporting and Metrics
6. Transitioning Manual Testing to an Automated Environment
7. Verifying the Test Automation Solution
8. Continuous Improvement

Tijdens de cursus worden voorbeelden uit de praktijk gebruikt en wordt regelmatig geoefend met opgaven van hetzelfde niveau als het uiteindelijke examen. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij ’s avonds aan zelfstudie doen.

De deelnemer dient het Foundation Level Certified Tester certificaat te kunnen overleggen om deel te mogen nemen aan het examen.
Slagen voor het examen levert een internationaal erkende certificering op!

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt 4 dagen (inclusief het examen). Het maximaal mogelijke aantal deelnemers per keer is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Technisch Managers op een kantoor bij u in de regio. ALTEN verzorgt de standaard ISTQB certificering, maar levert maatwerk bij het gehele proces en de focus tijdens de cursus. Daardoor sluit deze zo goed mogelijk aan op de doelgroep.

De training wordt gegeven op de volgende data:
nog te bepalen.

Heeft u belangstelling voor deze training? Gebruik dan onderstaand formulier voor het aanvragen van een offerte, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. De locatie van deze training is meestal Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg, maar kan afhankelijk van het aantal inschrijvingen ook op uw kantoor plaatsvinden.

Offerte / Quotation Test training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.