ISTQB Advanced level Test Analyst

De ISTQB training Advanced level Test Analyst is voor mensen met ruime ervaring in het testen en die zich nu willen verdiepen in zaken zoals het testproces, testtechnieken, kwaliteit van software testen, reviews en defect management.

Deze training behandelt in vier dagen de volgende onderwerpen:

  • Testproces
  • Testmanagement
  • Testtechnieken
  • Reviews
  • Kwaliteit software testing
  • Defect management
  • Test tools

Tijdens de cursus worden constant praktijkvoorbeelden aangehaald en examenvragen behandeld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij ’s avonds aan zelfstudie doen. Op de vierde dag vindt een proefexamen plaats en na de lunch het daadwerkelijke examen. De deelnemer dient het Foundation Level Certified Tester certificaat te kunnen overleggen om deel te mogen nemen aan het examen.
Slagen voor het examen levert een internationaal erkende certificering op!

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt vier dagen (inclusief het examen). Het maximaal mogelijke aantal deelnemers per keer is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten. De training vindt plaats op:
– 9, 16, 23 en 27 mei 2019
– 3, 10, 17 en 21 oktober 2019

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte vult u onderstaand formulier in. ALTEN verzorgt de standaard ISTQB certificering, maar levert maatwerk bij het gehele proces en de focus tijdens de cursus. Daardoor sluit deze zo goed mogelijk aan op de doelgroep.

.

Offerte / Quotation Test training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.