ISTQB (Advanced) Technical Test Analyst

De ISTQB training (Advanced) Technical Test Analyst is voor mensen met ruime ervaring in het testen en die zich nu willen verdiepen in zaken zoals testtechnieken, test automatisering en niet-functioneel testen.

  • The Technical Test Analyst’s Tasks in Risk-Based Testing
  • Structure-Based Testing
  • Analytical Techniques
  • Quality Characteristics for Technical Testing
  • Reviews
  • Test Tools and Automation

Tijdens de cursus worden constant praktijkvoorbeelden aangehaald en examenvragen behandeld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij ’s avonds aan zelfstudie doen. Op de vierde dag vindt een proefexamen plaats en na de lunch het daadwerkelijke examen. De deelnemer dient het Foundation Level Certified Tester certificaat te kunnen overleggen om deel te mogen nemen aan het examen.
Slagen voor het examen levert een internationaal erkende certificering op! Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt vier dagen (inclusief het examen). Het maximaal mogelijke aantal deelnemers per keer is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten.

De training wordt gegeven op de volgende data:
nog te bepalen.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Technisch Managers op een kantoor bij u in de regio. ALTEN verzorgt de standaard ISTQB certificering, maar levert maatwerk bij het gehele proces en de focus tijdens de cursus. Daardoor sluit deze zo goed mogelijk aan op de doelgroep.

Heeft u belangstelling voor deze training? Gebruik dan onderstaand contactformulier voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte / Quotation Test training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.