IoT Accelerate

WAT IS IoT ACCELERATE?

Wilt u snel starten met IoT? Dan kunt u gebruikmaken van IoT Accelerate. IoT Accelerate is een basis-inrichting van een IoT systeem, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Het is direct beschikbaar en later uit te breiden met specifieke eisen.

Met IoT Accelerate verzamelt u sensordata in de cloud, krijgt u inzicht in gebruik en bestaat de mogelijkheid uw devices individueel te benaderen en aan te sturen. U kunt uw IoT project dus ‘klein’ opstarten en deze in een later stadium verder opschalen.

WAAROM INTERESSANT VOOR U?

  1. Direct starten met Internet of Things
  2. Platform-ontwikkeling op basis van ervaring bij klanten
  3. Veilig van sensor tot cloud
  4. Aanpasbaar aan specifieke wensen
  5. Van kleinschalig tot doorgroei op wereldschaal
  6. On-the-job-training mogelijk

AANPAK IN 5 STAPPEN

Definitie Business Case

Succesvolle IoT begint met een goed begrip van uw bedrijf, de ambities en een concrete projectdoel. Een goed gedefinieerd doel voor het project is het startpunt voor IoT Accelerate.

Installeren IoT Accelerate

IoT Accelerate wordt geïnstalleerd en de cloud-omgeving is gereed om data van sensoren te ontvangen.

Aansluiten Devices/Sensors

Sensoren dienen geconfigureerd te worden zodat zij data naar de cloud kunnen versturen. Er zijn veel verschillende standaarden en techieken. Onze ervaring met het ontsluiten van sensordata naar de cloud helpt bij dit proces.

Creëren Dashboard

Het visueel maken van de data die via de IoT Accelerate oplossing wordt gegenereerd via streaming dashboards. Hiermee heeft u direct inzicht in de oplossing en de data.

Creëren Backlog

Het is verleidelijk de volledige ambitie in een project te laten landen. Wij zien succesvolle projecten zich richten op beperkte functionaliteit. De volledige ambities wordt geformuleerd in een backlog. Stapsgewijze ontwikkeling van een IoT oplossing is de beste aanpak voor succes.