Innovation Seminar

mei
30

Met de huidige, steeds veranderende innovaties in de industrie, blijkt software een van de belangrijkste aanjagers te zijn voor een optimale aanpassing aan de marktvraag. Bedrijven die de mogelijkheden die moderne software biedt volledig hebben omarmd, kunnen vooroplopen in alle segmenten. Grote nieuwe bedrijven, met hoge beurswaarden en een groot marktaandeel, zijn slechts in enkele jaren ontstaan. De disruptieve impact van deze nieuwkomers zorgt ervoor dat huidige en meer traditioneel georiënteerde bedrijven hun bewustzijn moeten verhogen. Ben je klaar om te concurreren?

Ben je geïnteresseerd in de ervaringen van (high tech) bedrijven met betrekking tot hun eigen uitdagingen op het gebied van innovatie? Zowel nationale als grote internationale spelers in de branche delen hun verhaal; hoe zij de verwachte en onverwachte moeilijkheden hebben aangepakt en inzicht geven in hoe deze kunnen worden toegepast in jouw bedrijf.

Deze avond is interessant voor CEO’s, CTO’s, Directeuren, R&D Managers, hoger en middenkader van innovatieve (Technologie-) bedrijven.