Data Platform

Via het data platform kan data ingezet worden voor diverse toepassingen binnen uw bedrijf. Denk hierbij aan datalevering aan websites, Mobile apps, data gedreven diensten ten behoeve van een moderne klantbenadering, voorspellende algoritmes, directe aansturing van machines, maar ook business intelligence rapportages. De beschikbaarheid van data maakt dit mogelijk. Zo wordt data binnen uw bedrijf een waardevol bezit. En zo wilt u het natuurlijk ook beheren. Data governance en management zijn daarbij cruciaal.

Door gebruik te maken van de diensten van ALTEN zorgt u ervoor dat u een flexibel, veilig en beheersbare oplossing in handen heeft.  Om maximaal resultaat te bereiken, gaat onze voorkeur uit naar het bouwen van uw dataplatform in de cloud.

Onze Data Solution Architecten denken graag met u mee over het ontwerpen van de beste oplossing. Zowel bij het verwerken, opslaan en publiceren van data zijn vele keuzes mogelijk. Onze specialisten weten wat het beste bij uw specifieke situatie past. Onze Data Engineers helpen u uiteraard bij de realisatie en vanuit het ALTEN Delivery Center beheren wij het platform ook graag voor u.

Data Science Maturity Scan
Maar probeer ook ‘ns de Data Science Maturity Scan, waarmee u binnen 3-5 minuten kunt zien in welke mate uw organisatie voldoet aan kritieke succescriteria op het gebied van Data, Organisatie, Technologie en Governance.