IoT: van sensor tot en met analytics

ALTEN is ervan overtuigd dat het mogelijk is versnelling in het realiseren van uw IOT omgeving te brengen met behulp van vooraf geconfigureerde oplossingen. Daarbij is het grote verschil in aanwezige data(kwaliteit) en doelstellingen qua business waarde tussen organisaties vaak zo groot dat het niet reëel is te denken in one-size-fits all oplossingen.

Als één van de weinige dienstverleners in Nederland is ALTEN in staat om maatwerk end-to-end IOT oplossingen te bouwen. We ontwikkelen software voor in de sensoren, kunnen mobile apps ontwikkelen en met behulp van vooraf geconfigureerde acceleratoren snel een cloud oplossing met advanced analytics. Gestandaardiseerde oplossingen voor het beveiligen van uw data, uitrolproces van extra apparaten en monitoren van het platform helpen u om uw eigen IOT omgeving binnen enkele dagen te implementeren.

ALTEN helpt u daarbij vervolgens bij het inrichten van uw sensoren, ontsluiten en integreren van machine data (eventueel met data uit bijvoorbeeld uw ERP systemen), het realiseren van de maatwerk algoritmes, alerts en reports.

IoT Accelerate
IoT Accelerate is een vooraf geconfigureerde IoT-oplossing voor organisaties die willen beginnen met IoT.

Het biedt de perfecte combinatie van een gestandaardiseerde functionaliteit en de mogelijkheid de oplossing aan te passen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Onze uitgebreide kennis van IoT-sensoren en cloudtechnologie is uniek in de markt.

Kijk hier voor meer informatie over onze IoT propositie.