UX design

Your technology deserves a first-rate user experience

  • Hoe verbeter ik de gebruikerservaring?
  • Hoe wordt mijn product beter dan dat van mijn concurrent?
  • Hoe maak ik mijn technologisch hoogstaande product begrijpelijk en bruikbaar?

Deze en meer vragen kunnen onze User Experience (UX) consultants voor u oplossen. Wij gebruiken een methodiek die u helpt om geïnformeerde design beslissingen te nemen tijdens de ontwikkeling van uw product. Wanneer u een product ontwikkelt, wilt u zeker weten dat het juiste product gemaakt wordt. Het product moet naadloos passen in de workflow van de klant en het gebruik ervan moet effectief en efficiënt zijn. Daarnaast moet het ook aansluiten op de markt.

Maar UX design levert niet alleen een beter product voor uw klant, het kan u ook veel tijd, moeite en dus kosten besparen. Ontwikkel geen features meer die de klant uiteindelijk niet gaat gebruiken en krijg minder change-requests wanneer het product al in het veld staat.
Wilt u een product ontwikkelen dat de wensen van de gebruikers vervult en daarbij hun en uw verwachtingen overtreft? Laat een UX consultant van ALTEN u hierbij helpen.

Onderwerpen:

  • Wij identificeren wat de gebruiker nodig heeft, wenst te hebben en wat hij belangrijk vindt aan uw systeem
  • Wij laten gebruiksvriendelijkheid en de gebruikerservaring gedurende het hele ontwikkelproces terug komen, waarbij we vaak tot nieuwe inzichten komen wat betreft functionaliteit en de presentatie daarvan
  • We leveren een compleet ontwerp dat uw systeeminteracties en grafisch ontwerp toont
  • Onze solide ontwerpen voorkomen klachten en fouten en zorgen daarmee voor een verhoogde productiviteit en positieve gebruikservaring

Tussen techniek en gebruik

Onze jarenlange ervaring met high tech en achtergrond in gebruiksvriendelijk ontwerpen van onze designers stelt ons in staat uw technische oplossing werkbaar te maken. Hierdoor borgen we de acceptatie van systemen voor een breed scala aan al dan niet technische gebruikers.

Wilt u meer weten of met ons in contact komen?

* Mandatory fields