Scrum is Fun!

SCRUM INTRODUCTIETRAINING: SCRUM IS FUN!

Scrum wordt gezien als één van de beste lichtgewicht project management methodes om complexe producten in teamverband te ontwikkelen. Alles is gebaseerd op de kernwoorden Transparantie, Inspectie en Aanpassing wat in de praktijk heeft geleid tot een methode die niet alleen krachtig is, maar ook leuk om toe te passen.
Tijdens deze interactieve training worden alle concepten van Scrum behandeld en in de vorm van verschillende serious games, via groepsactiviteiten krijgen de deelnemers inzicht in de stof, maar ze krijgen ook handvaten om de theorie in de praktijk toe te passen.

Doelgroep
Iedereen die Scrum toepast, wil gaan toepassen of algemene informatie over de methodiek wil hebben. De cursus is nuttig voor ontwikkelaars, testers en managers.

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt een halve dag. Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Academy op een kantoor bij u in de regio of via onderstaand contactformulier.


Offerte aanvragen Scrum training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.