vacatures ALTEN

Leading SAFe

TRAINING: Leading SAFe

De Leading SAFe ® 4.5 training is een tweedaagse training. Tijdens deze training leert u hoe u een Agile transformatie begeleidt door gebruik te maken van Scaled Agile Framework® (SAFe) met de onderliggende principes van Lean en Agile-denken voor het gehele productontwikkelingsproces. De training gaat in op de principes en de praktijk van Lean-Agile programma’s, het opschalen van Agile, Lean/Agile programma- en portfoliomanagement en het leiderschap dat bijdraagt aan een succesvolle transformatie. Na het volgen van de training bent u voorbereid op het vormen van een volledige Agile organisatie.

Programma
De training bestaat uit twee dagen met een uitgebreid en praktisch programma. Op de verschillende dagen komen de volgende thema’s aan bod:
1. Introductie Scaled Agile Framework (SAFe)
2. Het omarmen van de Lean-Agile Mindset
3. Het begrijpen van de SAFe Principles
4. Ervaring opdoen met Program Increment (PI) Planning
5. Exploring, Executing, en Releasing Value
6. Hoe leid je een Lean-Agile Enterprise
7. Meer kracht geven aan een Lean Portfolio
8. Het bouwen van Large Solutions

Certificering
Na de training ontvangt u een link naar het online examen. Hierna heeft u 30 dagen de tijd om het examen af te ronden. Wanneer u geslaagd bent, ontvangt u van Scaled Agile het SAFe Agilist (SA) certificaat. Daarnaast ontvangt u één jaar toegang tot de community van Scaled Agile. Deze community biedt u onder andere elektronische toegang tot het trainingsmateriaal, video’s en toegang tot de community of practice, zodat je helemaal op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen.

Doelgroep
De Leading SAFe training is bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij het opschalen van Agile binnen hun organisatie. Deze training sluit aan op elke rol in zo’n transformatie. Of je nu verantwoordelijk bent voor een product, een programma of een portfolio, en of je nu werkt als manager, consultant of als uitvoerend professional. Wel veronderstelt de training fundamentele kennis van Agile, bij voorkeur aangevuld met ruime praktijkervaring.

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt twee dagen. Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Academy op een kantoor bij u in de regio of vult u onderstaand contactformulier in.

Offerte / Quotation Scrum training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.