Werken als Technisch Consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Marnix uitlegt wat zijn werkzaamheden inhouden. Hij is momenteel werkzaam als Technisch Consultant bij TASS International als software engineer in de automotive industrie. Belangrijke onderwerpen zijn met name computer graphics, architectuur en het agile werkproces.

Daarnaast coacht Marnix bij ALTEN de nieuwe collega’s met een C++ opdracht. “Mensen schrijven zich in voor een cursus en  hebben ook echt zin om daarmee aan de slag te gaan. En dat maakt het superleuk om ze te begeleiden.

Dit is één van de video’s waarin consultants van ALTEN vertellen over hun werkzaamheden. Wil je meer video’s bekijken, volg dan deze link. Ben je enthousiast geworden en wil je ook bij ALTEN werken? Solliciteer dan als Software Test Engineer óf op een van de andere vacatures!

Werken als software consultant bij ALTEN Technology

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan de video waarin [...]

Werken als Testconsultant bij ALTEN IT

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN IT werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Mohamed [...]