Corne, software architect bij Hotraco, via ALTEN

Werken als Software Architect bij ALTEN

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Corné vertelt over wat zijn werkzaamheden inhouden. Hij is momenteel werkzaam als Software Architect bij Hotraco waar hij een bijdrage levert aan het ontwikkelen en verbeteren van klimaatregelinstallaties voor de agrarische sector.

Corné wilde zijn studie Technische Informatica aan de Universiteit Eindhoven graag inzetten om mensen en bedrijven te helpen. En dat is gelukt. Als consultant helpt hij opdrachtgevers en collega’s verder te komen. Dit doet hij momenteel bij Hotraco , maar ook bij ALTEN zelf coacht en traint collega’s.

Dit is slechts één van de video’s waarin consultants van ALTEN vertellen over hun werkzaamheden. Wil je meer video’s bekijken, volg dan deze link. Ben je enthousiast geworden en wil je ook bij ALTEN werken of afstuderen? Kijk dan snel op onze website!

 

Werken als BI consultant bij ALTEN

Na haar studie Toegepaste Wiskunde is Ilsa bij ALTEN BI&Analytics gestart met haar afstudeeropdracht ‘Data Science toepassen in de praktijk’. [...]

Werken als Testconsultant bij ALTEN

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als consultant bij ALTEN Technology werkzaam te zijn? Bekijk dan deze video waarin Joost [...]