Technical Tester

TRAINING: TECHNICAL TESTER

De Technical Tester training maakt de verbinding tussen de theorie en de praktijk. Een technisch tester is verantwoordelijk voor het testen in projecten en omgevingen waar productontwikkeling plaatsvindt en het te testen systeem bestaat uit hardware, software en/of firmware. In de projecten waarin deze systemen ontwikkeld en getest worden komen vele disciplines samen en als tester moet u de brug kunnen slaan tussen de eisen en wensen van de eindgebruiker en de implementatie door het ontwikkelteam.

In deze training leert u hoe het fundamentele testproces, zoals beschreven door ISTQB, gebruikt kan worden om richting te geven aan de verschillende uitdagingen in deze omgevingen. Daarbij wordt met name aandacht gegeven aan enkele specifieke analyse en testontwerp-technieken die belangrijk zijn bij het testen van combinaties van hard- en software. Aan het eind van de training bent u in staat om als zelfstandig tester aan de slag te gaan

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt één dag en wordt aan maximaal 10 deelnemers per keer gegeven. Deze training kan in overleg bij u ‘on-site’ gegeven worden of in onze cursusruimten.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag, deze is afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de Academy op een kantoor bij u in de regio of vul onderstaand contactformulier in.