DASA DevOps Fundamentals

TRAINING: DASA DevOps Fundamentals (Deze training is onderdeel van de DevOps: the three days training. Voor de beste start met DevOps raden we aan om de DevOps: the three days training te volgen.)

DASA DevOps Fundamentals is een training inclusief examen gebaseerd op DASA’s DevOps theorie. Het legt de basis voor wat DevOps is, gebaseerd op de zes DASA DevOps-principes. De theorie neemt u mee over wat DevOps voor u en uw organisatie betekent, langs de DevOps-praktijken naar de volgende stappen voor u en uw team.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • DevOps – De context
  • DevOps voor individuen
  • DevOps voor teams en organisaties
  • DevOps-praktijken
  • De volgende stappen

Doelgroep
DASA DevOps Fundamentals is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met IT-ontwikkeling, operations of servicemanagement. Kom u DevOps tegen in uw rol of wilt u meer leren over DevOps en het ervaren.

Duur, aantal deelnemers en locatie

De training duurt 2 dagen.

Het examen wordt later online afgelegd. Het wordt aanbevolen om het examen binnen 10 dagen te doen.

Als onderdeel van de DevOps: the three days training is het ideale aantal deelnemers 7 (of een veelvoud daarvan). In overleg is 5 of 6 deelnemers (of een veelvoud daarvan) mogelijk. Indien DASA DevOps Fundamentals apart losse training wordt gevolgd, is het aantal deelnemers in overleg.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Academy op een kantoor bij u in de regio of vult u onderstaand contactformulier in.