ALTEN Masterclass

Masterclass

Bij ALTEN zijn diverse Masterclasses

Ben jij net afgestudeerd of een young professional met een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau? Dan kun je bij ALTEN jouw kennis vergroten met trainingen en begeleiding, om als consultant aan de slag te kunnen gaan. Er zijn Masterclasses voor de business lines Technology en IT.


 

ALTEN IT

Binnen ALTEN IT zijn er Masterclasses voor:

  • Junior BI Specialisten voor onze locaties Capelle a/d IJssel, Amstelveen en Eindhoven
  • Junior Test Engineers voor onze locaties Capelle a/d IJssel en Amstelveen

De IT Masterclasses worden afgesloten met diverse certificaten. Na de trainingsperiode, word je bij één van onze klanten geïntroduceerd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Gedurende het eerste jaar krijg je de beschikking over een persoonlijke coach om je verder te begeleiden bij je werkzaamheden.

Momenteel zijn er nog geen data bekend waarop de Masterclasses weer van start gaan. Maar heb je interesse en beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding met IT component (Informatica, Business Analytics, Informatietechnologie, Wiskunde of Kunstmatige Intelligentie)? Stuur je sollicitatie via e-mail.

ALTEN Technology

Binnen ALTEN Technology zijn Masterclasses voor:

  • Junior Software Engineers op onze locaties in Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Apeldoorn
  • Junior Technical Test Engineer  op onze locaties in Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Apeldoorn

Momenteel zijn er nog geen data bekend waarop de Masterclasses weer van start gaan. Maar heb je interesse en beschik je over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau met een technische component (Technische informatica, Wiskunde, Natuurkunde, Lucht- en ruimtevaart)? Dan gaan wij de mogelijkheden onderzoeken of je in een korte periode klaargestoomd kunt worden om aan de slag te gaan op het gebied van Software Development of Technical Software Testing. Stuur je sollicitatie via e-mail.

Contactformulier

Mandatory fields *