ALTEN Masterclass

Masterclass

Bij ALTEN starten er regelmatig nieuwe Masterclasses.

Ben jij net afgestudeerd of een young professional met een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau? Dan kun je bij ALTEN jouw kennis vergroten met trainingen en begeleiding, om als consultant aan de slag te kunnen gaan. Er zijn Masterclasses voor de business lines Technology en IT.


 

ALTEN IT

Binnen ALTEN IT starten in 2020 de volgende Masterclasses:

  • Junior BI Specialist voor onze locaties Capelle a/d IJssel, Amstelveen en Eindhoven, start op verschillende data in 2020.
  • Junior Test Engineer voor onze locaties Capelle a/d IJssel en Amstelveen start op verschillende data in 2020.

De IT Masterclasses worden afgesloten met diverse certificaten. Na de trainingsperiode, word je bij één van onze klanten geïntroduceerd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Gedurende het eerste jaar krijg je de beschikking over een persoonlijke coach om je verder te begeleiden bij je werkzaamheden.

Wij komen graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO/WO opleiding met IT component (Informatica, Business Analytics, Informatietechnologie, Wiskunde of Kunstmatige Intelligentie). Stuur je sollicitatie door te klikken op één van onze vacatures.

ALTEN Technology

Binnen ALTEN Technology starten de volgende Masterclasses:

  • Junior Software Engineer start geregeld op onze locaties in Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Apeldoorn
  • Junior Technical Test Engineer start geregeld op onze locaties in Capelle a/d IJssel, Eindhoven en Apeldoorn

De Technology Masterclass is voor kandidaten met een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau met een technische component (Technische informatica, Wiskunde, Natuurkunde, Lucht- en ruimtevaart). Je wordt in een korte periode klaargestoomd om aan de slag te gaan op het gebied van Software Development of Technical Software Testing. Er worden technische trainingen aangeboden je wordt intensief door ervaren consultants begeleid. Interesse? Solliciteer via één van deze vacatures.

 

Contactformulier

Verplichte velden*