Consultant

Je bent een van de bouwers van de wereld van morgen!

Wij geloven dat innovatie zinvol is wanneer het een positieve impact heeft in de loop van de tijd en op het leven van mensen. Daarom begeleiden we je, geven we je verantwoordelijkheden en stellen we je in staat om altijd een stap voor te blijven – en geven we je alle sleutels om onze klanten en partners te ondersteunen bij hun technologische en duurzame transformatie.

700+

werknemers

80%

consultants

100+

klanten

3

business lines

10

industrieën waarin we actief zijn

ONZE EXPERTS AAN HET WOORD

“Bij ALTEN voltooide ik mijn stage en afstudeeropdracht, onderzocht realtime objectdetectie op embedded systemen. Nu leid ik twee projecten: een geautomatiseerde navigatietest en een bladsnijrobot, dankzij ALTEN’s coaching.”

Menno – Projectleider

“Het ALTEN Accelerate-programma is de perfecte uitdaging. Als ervaren professional coach ik jonge ingenieurs, gesteund door persoonlijke ontwikkeling, cursussen en begeleiding. Ik floreer als Scrummaster bij ADC – ASML.”

Mark – Product Owner

Pleuni

“Als Informatieanalist en Power BI ontwikkelaar bij ALTEN werk ik aan een dataproject voor een provincie. Ik waardeer de groeikansen en het delen van kennis bij ALTEN, waar ik nog verder wil groeien in mijn rol als people manager en Informatieanalyst.”

Pleuni – BI Consultant en People Manager

ALTEN ONDERSTEUNT JE IN ELKE FASE VAN JE CARRIÈRE

Jouw onboarding proces

Bij aanvang neem je deel aan ‘de joiners dagen’, geleid door Business en Technisch Managers. Je ontmoet collega’s en bouwt aan je netwerk. Je krijgt inzicht in de bedrijfscultuur en alle benodigde informatie voor een succesvolle integratie in je rol.

Beheer van je vaardigheden

We ondersteunen consultants met specifieke in-house trainingen. Onderwerpen omvatten werkpakketbeheer, assertiviteit, functieoverschrijdend management en meer. Ook bieden we certificeringscursussen aan om je technische vaardigheden te verbeteren.

Jouw ontwikkelingskansen

Je manager plant regelmatige opvolgings- en beoordelingsgesprekken om je professionele doelen te evalueren en ontwikkelings- en trainingsplannen op te stellen. Samen met je manager kies je uit vier beschikbare carrièrepaden, zoals projectmanagement, expertise, zakelijke en ondersteunende functies, en stel je een specifiek doel en ontwikkelingsplan op om dat doel te bereiken.

Beleef de internationale ervaring!

ALTEN opent de deuren naar internationale carrièremogelijkheden voor getalenteerde individuen. Hier krijg je de kans om deel te nemen aan cutting-edge technologische projecten en de grenzen van nieuwe omgevingen te verkennen. Voor wie op zoek is naar een boeiend en uitdagend avontuur, is ALTEN de plek om aan te sluiten en je professionele horizon te verbreden!

Wil je bij ons komen werken?