Business Manager 

Busines Manager, jij bent de toekomstige leider! Sluit je aan bij het huis van eindeloze mogelijkheden.

Als je bij ALTEN komt werken als business manager, betekent dit het aangaan van uitdagingen en snel vooruitgang boeken dankzij je ambitie, het leiden en verenigen van je multidisciplinaire teams en jezelf dagelijks overtreffen om je doelen met uitmuntendheid te bereiken.
We zijn ervan overtuigd dat jij de drijvende kracht bent achter je professionele ontwikkeling en het opbouwen van je carrière in management.

Bij ALTEN komen werken betekent deel uitmaken van een bedrijf dat voortdurend evolueert. We waarderen de vaardigheden van onze talenten en vertrouwen hen graag verantwoordelijkheden toe. We zijn ook toegewijd om je op te leiden om je prestaties te waarborgen en je te voorzien van de nodige tools om te reageren op marktveranderingen en ontwikkelingen.

95%

van de Group Directors zijn voormalige bedrijfsleiders

35

of business managers in Nederland

25%

jaarlijks promotiepercentage

15h

uren aan initiële training

TESTIMONIALS VAN WERKNEMERS

Waarom zou je een Bedrijfsmanager worden? Om te profiteren van individuele coaching en snelle groei die prestatiegericht is!”

Eloïse | Canada
Experienced Business Manager

Wat vind ik het leukste aan het zijn van een bedrijfsmanager? Het constante contact met mijn klanten, mijn kandidaten en mijn team. De uitwisselingen zijn verrijkend.”

Ines | Grenoble
Experienced Business Manager

Als Business Manager bij ALTEN betekent het aangaan van tal van uitdagingen elke dag, evolueren in een technische context en een geweldig menselijk avontuur beleven!”

Lucas | IT Paris
Experienced Business Manager

Wat doet een Business Manager precies?

De rol van de Business Manager bij ALTEN omvat het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten, het begrijpen van hun projectbehoeften en het voorstellen van op maat gemaakte oplossingen. De Business Manager is ook verantwoordelijk voor het toezicht houden op de benodigde menselijke hulpbronnen om projecten succesvol af te ronden, door consultants te werven en te beheren. De Business Manager is ook verantwoordelijk voor het waarborgen van de winstgevendheid van opdrachten en klanttevredenheid.

ALTEN ondersteunt je bij elke stap in je carrière

Het onboarding proces


Zodra je aankomt, maak je deel uit van een gedegen introductie, gecoördineerd door de organisatie, onder leiding van je manager. Je ontmoet ook andere medewerkers en begint je professionele netwerk op te bouwen tijdens onze onboardingsessies, georganiseerd door onze CEO.

Management van je skills


Als ALTEN-medewerker is loopbaanontwikkeling een constant onderdeel van ons dagelijks leven. Onze interne onderwijsorganisatie zorgt voor ontwikkeling door middel van kwalitatief hoogstaand onderwijs dat je kan helpen jouw competentie in de door jou gekozen richting te ontwikkelen.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden


Je manager zal regelmatig vervolggesprekken plannen om ervoor te zorgen dat uw opdracht soepel verloopt. Jaarlijks wordt er ook een loopbaangesprek georganiseerd om je professionele doelstellingen af te spreken, een ontwikkelingsroadmap en een opleidingsplan op te stellen.

Beleef de internationale ervaring!


Op zoek naar een nieuwe uitdaging? ALTEN biedt geweldinge internationale carrièremogelijkheden aan betrokken talenten en experts.

Als je wilt deelnemen aan de meest innovatieve technologische projecten, je vaardigheden wilt ontwikkelen en nkieuwe, multiculturele omgevingen wilt ontdekken, sluit je dan internationaal aan bij ALTEN!

Ben je enthousiast geworden?